Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοστρώματα (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οδοστρώματα (2009-10)
Μήπως ξέρει κανείς τι θα περιλαμβάνει η προόδος(ασκήσεις/θεωρία)Ενώ δε θα δωθεί θέμα φέτος θα μετράει μόνο θετικά η πρόοδος και δεν θα είναι υποχρεωτική για να περάσει κάποιος το μάθημα?Ευχαριστώ πολύ!
Μπορει καποιος που ηταν παρων σημερα να ενημερωσει εαν ειπε κατι ο κ Λοιζος για καποιο extra μαθημα ή ηταν το τελευταιο σημερα?Επισης αν ειπε κατι για τα αποτελεσματα της προοδου...Ευχαριστω! 
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
Το σημερινό μάθημα ήταν και το τελευταίο του εξαμήνου. Τα αποτελέσματα της προόδου αναρτήθηκαν έξω από το αμφιθέατρο σιδηροδρομικής!
μεχρι που εφτασε στα οδοστρωματα???ειναι ολο το βιβλιαρακι στην υλη?
ναι!! Είναι όλο μέσα!!!Στο διαγώνισμα ειναι 7 μονάδες θεωρία (με κλειστα βιβλια) και 3 μοναδεσ ασκήσεις (με ανοιχτά βιβλία)

Η εκφώνηση της άσκησης της φετινής προόδου έχει ανέβει εδώ.
-
Big_Marouli
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
7 μονάδες θεωρία?? 
Το μαθημα το ειχα κανει λιγο πιο παλια αλλα θυμαμαι οτι η θεωρια ηταν περιπου 6,5-7 μοναδες + 1 ασκηση το υπολοιπο.
Για την θεωρια καλο θα ηταν να μη διαβασετε μονο απο το βιβλιαρακι,αλλα να βρειτε σημειωσεις....φετινες και να ριξετε μια ματια,γιατι εκτος απο θεματα στο βιβλιο,βαζει και ερωτησεις κρισεως και καποια πραγματα που μπορει να εχει πει στο μαθημα! Οχι πολλα,αλλα καλο ειναι να τα εχετε βρει στο περιπου..
Για τις ασκησεις διαβαστε την φετινη προοδο και το θεμα,νομιζω οτι αρκουν....
Για την θεωρια καλο θα ηταν να μη διαβασετε μονο απο το βιβλιαρακι,αλλα να βρειτε σημειωσεις....φετινες και να ριξετε μια ματια,γιατι εκτος απο θεματα στο βιβλιο,βαζει και ερωτησεις κρισεως και καποια πραγματα που μπορει να εχει πει στο μαθημα! Οχι πολλα,αλλα καλο ειναι να τα εχετε βρει στο περιπου..
Για τις ασκησεις διαβαστε την φετινη προοδο και το θεμα,νομιζω οτι αρκουν....
Όταν θέλεις,ψάχνεις τρόπους,
Όταν δεν θέλεις,ψάχνεις δικαιολογίες...
Όταν δεν θέλεις,ψάχνεις δικαιολογίες...
παιδια αν εχει καποιος λυμενες ασκησεις απο αλλες χρονιες αφου φετος δεν ειχε θεμα ή υλικο που θα μας βοηθησει να παρουμε μαζι μας αφου ειναι ανοιχτα στις ασκησεις ασ τα ανεβασει σας παρακαλω...