- Πώς λέγεται η μελισσούλα που δεν κάνει μέλι;
- Σούλα!
...................
- Τι βρήκαν ένας τράγος και ένα ελάφι στον πάτο ενός πηγαδιού;
- Τραγελαφικό θάνατο!
.......................
- Ποιο είναι το αντίθετο του πείθω;
- Mπροθτά.
.........................
- Πώς λένε οι ανθρωποφάγοι έναν άνθρωπο που τρέχει;
- Fast-food!
........................................................
- Ποιο ζώο πηδάει ψηλότερα από ένα σπίτι;
- Όλα. Τα σπίτια δεν πηδάνε!
....................................
Πώς ένας μαθηματικός κόβει ένα δέντρο;
- Το υψώνει στο τετράγωνο και φεύγει η ρίζα!
.............................
- Τι έκανε ο Καραγκούνης όταν στην τελετή του γάμου η γυναίκα του του πάτησε το πόδι;
- Έπεσε κάτω, και ζήτησε πέναλτι!
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk "Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Μπαίνει ένας Κρητικός σε ένα μπουρδέλο και λέει στην τσατσά:
- Θέλω να γαμ.. από τον κώλο
- Του λέει η τσατσά: θα πας στον τρίτο να βρεις την Ρίτσα.
Πάει στον τρίτο, Βρίσκει την Ρίτσα, της λέει τι θέλει και του λέει:
- 500€
Μόλις το ακούει ο Κρητικός βγάζει πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί όπου βρίσκει.
Πανικόβλητη η Ρίτσα του λέει:
- Καλά, καλά... 400€
Μόλις το ακούει ο Κρητικός βγάζει πάλι το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί ξανά όπου βρίσκει.
Πανικόβλητη για φορά ακόμη η Ρίτσα του λέει:
- Καλά, καλά... 200€
Βγάζει πάλι το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί ξανά όπου να' ναι μέσα στο δωμάτιο.
Μην αντέχοντας άλλο η Ρίτσα του λέει:
- Σταμάτα σε παρακαλώ να πυροβολείς, έλα να το κάνουμε τζάμπα...
Ξεκινάει λοιπόν το σκηνικό, περνάει καλά ο Κρητικός και με το που τελειώνει η φάση βγάζει 500€ και τα πετάει στο κρεβάτι.
Τρελαίνεται η Ρίτσα και του λέει:
- Καλά εσύ κόντεψες να μας σκοτώσεις μόλις σου είπα την τιμή, τι κάνεις τώρα;
Και ο Κρητικός της λέει:
- Οι μπαλωθιές ήταν για να σφίξουν οι κώλοι!!!
Τελευταία επεξεργασία από 2 και dimos, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία:Admin να αναφέρεις τις πηγές σου όταν λες ανέκδοτα, γιατί μου κλέβεις τη δόξα. :P
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Είναι ένας παπάς που είναι στη μέση της θάλασσας και πνίγεται. Λέει από μέσα του "θα με σώσει ο Χριστός με θαύμα" . Έρχεται ένα πλοιάριο και του λέει "έλα παππού να σε σώσουμε" λέει ο παπάς "παιδιά μου θα έρθει με θαύμα ο Χριστός να με σώσει φύγετε." Ξαναέρχεται ένα πλοιάριο και του λέει "έλα παππού να σε σώσουμε" λέει ο παπάς "παιδιά μου θα έρθει με θαύμα ο Χριστός να με σώσει φύγετε." Ξαναέρχεται ένα πλοιάριο και του λέει "έλα παππού να σε σώσουμε" λέει ο παπάς "παιδιά μου θα έρθει με θαύμα ο Χριστός να με σώσει φύγετε." Κάποια στιγμή ο παπάς δεν αντέχει και πεθαίνει. Πάει στον Θεό να τον δικάσει για τα καλά και τα κακά του. Και ρωτάει με παράπονο "Γιατί Κύριε δεν με έσωσες εμένα που τόσα καλά έκανα και δεν αμάρτησα και τον λόγο σου τηρούσα. Γιατί δεν έκανες το θαύμα που λές στις γραφές να με σώσεις?" Και του απαντάει ο κύριος " Καλά χαζός είσαι? πόσα πλοία να σου στείλω για να το καταλάβεις και να σωθείς????????????"