Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική Ι (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική Ι (2009-10)
Εγώ ρώτησα τον κ Παπαδόπουλο και μου είπε ότι η δεξιά ραβδος δν θα ενταθεί γιατί η μοναδιαία ροπή επηρεάζει μονο το αριστερό μέλος. Μπορεί τελικά να τα θεωρήσουν και τα δύο σωστά, δν ξέρω. Πάντως εγώ που έκανα το πρώτο δν έβγαλα 0,008, έβγαλα μάλιστα αρνητικό αποτέλεσμα -0,0058 γιατί τα δυο διαγράμματα Μ που συνδυάζονταν ήταν από διαφορετική μεριά. Με τον δεύτερο τρόπο που το δοκίμασα και εμένα μου βγαίνει 0,008.
Re: Στατική Ι (2009-10)
Η δεξια ράβδος δεν θα ενταθεί μόνο όταν βάλεις μοναδιαία ροπή αριστερά του κόμβου. Όπου και να βάλεις ροπή όμως, είναι σωστό. Βρηκα και εγώ 0,0008 rad.
-
paktomenos
- Δημοσιεύσεις: 1349
- Εγγραφή: Παρ, 05 Μαρ 2010 11:14 pm
- Έτος εισαγωγής: 2008
- Τοποθεσία: Ανάμεσα σε Σκύλλα και Χάρυβδη.
Re: Στατική Ι (2009-10)
Η δεξιά ράβδος το μόνο που κάνει νομίζω είναι να θλίβεται.Την ροπή την έβαλα να ασκείτε όπως είπα πιο πριν στο γωνιακό σημείο 5, δηλαδή εξ΄ολοκλήρου στο αριστερό κομμάτι.Ο καθηγητής,προς ανακούφιση κάποιων από εμάς μου είπε πως αν το εφάρμοζα στο δεξί δοκάρι θα έβγαζα άλλο αποτέλεσμα, αλλά και αυτό σωστό θα ήταν.Να σημειώσω εδώ πως την ροπή την εφάρμοσα πρώτα στο δεξί δοκάρι και μου βγήκε όντως 0,0008 αλλά μου φαινόταν πολύ μικρό και έτσι το άλλαξα.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
-
robin hood
- Δημοσιεύσεις: 10
- Εγγραφή: Πέμ, 03 Ιουν 2010 12:35 am
Re: Στατική Ι (2009-10)
Θα παλαβώσουμε τελείως μου φαίνεταιpaktomenos έγραψε:Ο καθηγητής,προς ανακούφιση κάποιων από εμάς μου είπε πως αν το εφάρμοζα στο δεξί δοκάρι θα έβγαζα άλλο αποτέλεσμα, αλλά και αυτό σωστό θα ήταν.
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
- Δημοσιεύσεις: 896
- Εγγραφή: Τρί, 03 Ιουν 2008 11:22 pm
- CONTACT:
Re: Στατική Ι (2009-10)
Επιτέλους και κάποιος που το έκανε και έτσι! Κι εγώ έβαλα τη ροπή στη δεξιά ράβδο και βρήκα -0,005κάτι.coton έγραψε:Πάντως εγώ που έκανα το πρώτο δν έβγαλα 0,008, έβγαλα μάλιστα αρνητικό αποτέλεσμα -0,0058 γιατί τα δυο διαγράμματα Μ που συνδυάζονταν ήταν από διαφορετική μεριά.
Re: Στατική Ι (2009-10)
Αν υπολόγισε κάποιος τη σχετική στροφή μπορεί να μου πεί? εγώ βρήκα 5,6 μιλιράντ= 0,0056 ραντ. (δυο ροπες αντιθετες)
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
Re: Στατική Ι (2009-10)
0,0061 rad για την σχετική στροφή...
Re: Στατική Ι (2009-10)
εμένα πάντως ο σπηλιό μου 'πε να τη βάλω στην πάκτωση τη μοναδιαία ροπή, δηλ. στη γωνία
bismallah
Re: Στατική Ι (2009-10)
Δυστυχώς δεν μπορούσα να παρακολουθώ το μάθημα επειδή δούλευα εκείνες τις ώρες το περασμένο εξάμηνο και οι αξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι συμφοιτητές με έπεισαν ότι δεν θα το περνούσα εφόσον δεν το'χα παρακολουθήσει.Αν το διαβάσω προλαβαίνω να το βγάλω και να το δώσω τον Σεπτέμβρη ή να μην προσπαθήσω καθόλου;;;;
