δεν με γουστάρεις;μήπως θα ήθελες μια !@#$ να μου πάρεις;...
...σιχαίνεσαι το στυλ μου και φρικάρεις, μα κατά βάθος μ'αγαπάς και με κοπιάρεις...
...χρονια σας ακούω να μιλάτε για όσα κάνετε,στα αυτιά μου όμως τα λόγια σας, ακούω σαν να κλ@νετε...
...ποτέ σας δεν με φτάνετε, μιλάω από πρώτο χέρι, είμαι ο γιός του ανέμου σαν τον Κώστα τον Κεντέρη...
...στα δυο μικρά σου μάτια η εικόνα μου μεγάλη, με είχες χάσει για δυο χρόνια μα εδώ είμαι και πάλι...
...ενας mc ακόμα μολυσμένος πουλημένος, ήσουν και θα είσαι στη ζωή μου ένας ξένος, !@#$%^...
...ασε τα σάλια, σκουπίσου λίγο, όταν σε ξεμπροστιάζω, όλο λες πρέπει να φύγω...
---αν είσαι μάγκας πές τα μας μπροστά μας, τα λόγια πίσω φέρνουν διεισδύσεις και εμείς από την πλευρά μας...
θα στις δώσουμε, θα ικανοποιηθείς,τη λύση βρήκαμε απόψε για να γιατρευτείς....
...βάλε μυαλό όσο έχεις καιρό, σταμάτα την μουρμούρα σου και τον εγωισμό...
...τη μια φορά στη χάρισα,την άλλη δεν μπορώ, ξένος είμαι, ξένος είσαι και όπου είσαι θα σε βρω...
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.