οσα εχει γραψει η ingenieurin26 ειναι οντως πολυ κατατοπιστικα. μια ερωτηση μονο. αναφερεται ως σος η τριτοξη. εχει ειπωθει κατι τετοιο στο πρωτο τμημα? γτ στο δευτερο απο οτι βλεπω στις σημειωσεις μου ο αποστολερης ειπε οτι δεν πεφτει
Elendil έγραψε:Οι σταγόνες δε θα εξεταστούν γιατί δεν έχουμε κάνει άσκηση πάνω σ'αυτές. Σύμφωνα με τον κ.Γλαρό, η μία άσκηση του διαγωνίσματος θα είναι Bruckner, όπως η άσκηση που παραδώσαμε, και η άλλη θα αναφέρεται στις ισόπεδες διασταυρώσεις (συμβολή οδών - τρίτοξο) [Αν κατάλαβα καλά, οι ανισόπεδοι θα πέσουν ως θεωρία]
Συμφωνώ κι εγώ με τον Elendil ότι ο κ. Γλαρός είπε ότι το τρίτοξο είναι SOS, όχι ότι αποκλείω και τους ανισόπεδους για άσκηση.
για να φτιαξουμε το bruckner ειναι πιθανο να χρειστει να φτιαξουμε πινακα χωματισμων για να παρουμε απο εκει το αλγεβρικο αθροισμα κυβων? γενικα απ' τους πινακες του θεματος γινεται να εξεταστει κανενας αλλος?
Elendil έγραψε:Οι σταγόνες δε θα εξεταστούν γιατί δεν έχουμε κάνει άσκηση πάνω σ'αυτές. Σύμφωνα με τον κ.Γλαρό, η μία άσκηση του διαγωνίσματος θα είναι Bruckner, όπως η άσκηση που παραδώσαμε, και η άλλη θα αναφέρεται στις ισόπεδες διασταυρώσεις (συμβολή οδών - τρίτοξο) [Αν κατάλαβα καλά, οι ανισόπεδοι θα πέσουν ως θεωρία]
Συμφωνώ κι εγώ με τον Elendil ότι ο κ. Γλαρός είπε ότι το τρίτοξο είναι SOS, όχι ότι αποκλείω και τους ανισόπεδους για άσκηση.
Τουλάχιστον μέχρι πέρσι οι ασκήσεις ήταν 3. Οπότε πολύ εύκολα μπορεί να πέσει και το τρίτοξο και ο ανισόπεδος εκτός αν σας είπανε πως θα έχει δύο ασκήσεις μόνο. Αν θυμάμαι καλά (πέρσι) είχε πέσει μία σαν αυτή και μία σαν τις 3, 4 από εδώ + το κλασσικό Bruckner.
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Γραφτηκε πανω πως περσι επεσε στη θεωρια ''Στάθμη εξυπηρέτησης και λοιπά συγκοινωνιακά''.H ερωτηση ηταν θεωρητικη? Επειδη ο κ. Κανελλαϊδης νομιζω ειχε πει πως απο ''μπλα μπλα'' μπορει να ρωτησει μονο για την ασφαλεια κυκλοφοριας.
civil_emp έγραψε:Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα της εφαρμογής 3, από το φυλλάδιο ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΙΣΟΠΕΔΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΣΕ ΑΝΙΣΟΠΕΔΗ.
Είναι s=-5% και Hk=750, Hw=1866,67. Δεν βρήκα τη λύση στο τετράδιό μου, και πρόσπαθησα να τη λύσω μόνος μου γι' αυτό ρωτάω.
d3ckart έγραψε:απο αυτά που είχα σημειώσει εγώ s = 4.976 % Hκ=752.26 και Hw= 1881.72