Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στοιχεία Δικαίου & Τεχνικής Νομοθεσίας (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στοιχεία Δικαίου & Τεχνικής Νομοθεσίας (2009-10)
Eυχαριστω πολυ!να σαι καλα Καμενος!
Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει μ'αυτό το μάθημα? Ύλη, μορφή εξετάσεων ή οποιαδήποτε πληροφορία?
If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.
παιδια ισχυουν οι ημερομηνιες για την παραδοση της ασκησης δηλ 25 κ 30?εχει πει ωρες?
θα εχει και προφορικη εξεταση?
θα εχει και προφορικη εξεταση?
Οι ημερομηνίες ισχύουν, για τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν ξέρω, όποιος ξέρει ας απαντήσει...
42
οκ ευχαριστω..
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Σύμφωνα με το περσινό topic, η θεωρία είναι 30 λεπτά με κλειστά βιβλία και πιάνει 0.4 ή 0.3 ανάλογα με το αν έχει δοθεί θέμα, τα θέματα ανάπτυξης είναι ~1 1/2 ώρα και πιάνουν 0.6 ή 0.4 ανάλογα πάλι με το αν έχει δοθεί θέμα. Το θέμα πιάνει 0.30
Εμένα με βοήθησαν πολύ οι σημειώσεις που υπάρχουν στο site του μαθήματος μιας και έχουν συνοπτικά ό,τι χρειάζεται, με εξαίρεση τα περί ΓΟΚ
Εμένα με βοήθησαν πολύ οι σημειώσεις που υπάρχουν στο site του μαθήματος μιας και έχουν συνοπτικά ό,τι χρειάζεται, με εξαίρεση τα περί ΓΟΚ
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
καλημέρα παιδιά,το βιβλίο με τον ΓΟΚ από που το παίρνουμε?
τον ΓΟΚ τον παιρνουμε μαζι με ενα βιβλιο απο τον τομεα στη ΣΕΜΦΕ..ειναι σε μορφη φυλλαδιου.
σχετικα με την ασκηση , απ τον τομεα μου ειπαν οτι ειναι απο 25 εως 30 ιουνιου και την αφηνουμε η στους καθηγητες αν ειναι εκει η στην γραμματεια του τομεα..μπορουμε και πιο πριν απο τις 25 δεν υπαρχει προβλημα..και μετραει μονο θετικα..