Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εισαγωγή στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
-
taliampes
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Εισαγωγή στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2009-10)
ρε παιδια οταν δινει fc και fy θα πρεπει να χρησιμοποιω τους συντελεστες ασφαλειας και να τα μετατρεπω σε fcd kai fyd αντιστοιχα η αυτο το κανω μονον εφοσον μου διονται συντελεστες ασφαλειας γ??Επισης στο θεμα κανονικης 2009 στο πρωτο ρωτημα πρεπει να εξετασθει και η ενδεχομενη αστοχια λογω εξολκευσης του χαλυβα??
- havale_tsoglan
- Έτος εισαγωγής: 2005
Ρε παιδιά,τα θέματα της επαναληπτικής του 2008-2009 ιδέα μου είναι η δε μοιάζουν με καμία εργαστηριακή άσκηση??Ελπίζω μη βάλει τίποτα τέτοιο αύριο,γιατί αλλιώς i fucked her

-
manolisorf
- Έτος εισαγωγής: 2009
λογω εξολκευσης του χαλυβα? που το βλεπεις αυτο σε ποιο θεμα? οχι γενικα οταν ειναι εργαστηριακη ασκηση δλδ προσπαθεις να δεις τις αντοχες της και να συγκρινεις με τα πειραματικα βαζεισ fc κανονικο ενω οταν κανεισ σχεδιασμο αποψη μου οτι αυριο θα πρεπει να κανουμε σχεδιασμο(αν και δεν πιστευω αν κανεισ δεν διαιρεσει με τους συντελεστεσ ασφαλειας θα του κοψει πολυ). επισεις δεν χρειαζετε να σου τους δινει η εκφωνηση για να τους χρησιμοποιησεις πρεπει να τους ξερεις απ'εξω.
- Gerber
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2007
στο περσινό θέμα της κανονικής εξεταστικης, από τη στιγμή που δεν λέει κάτι για σχεδιασμό, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσεις τους συντελεστές.
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...
Πώς βρισκουμε το μηκος αγκυρωσης στο θεμα εξετασεων?Εχω βρει τους τυπους στο βιβλιο αλλα πως βρισκω το Fbd?Και τι βαζω σαν Φ στον τυπο 2.11?ευχαριστω
Η εξολκευση του χαλυβα ελεγχεται με το μηκος αγκυρωσης. Στα θεματα κανονικης του 2009 ειναι το ερωτημα 4 του δευτερου θεματος.
Νομιζω ομως πως στην επιλυση δεν πρεπει να χρησιμοποιηθουν οι τιμες σχεδιασμου γιατι ζηταει ελεγχο κι οχι σχεδιασμο, εκτος απο το ερ 4 του 2ου θεματος.
Για το fb δες 17.5 τους ΕΚΩΣ και φ ειναι η διαμετρος του χαλυβα.
Νομιζω ομως πως στην επιλυση δεν πρεπει να χρησιμοποιηθουν οι τιμες σχεδιασμου γιατι ζηταει ελεγχο κι οχι σχεδιασμο, εκτος απο το ερ 4 του 2ου θεματος.
42
-
manolisorf
- Έτος εισαγωγής: 2009
ρε παιδια ρωταμε και βλεπουμε τι θα μας πουνε...χαχαχαχαα
Ποιο Φ θα πάρουμε για το μήκος αγκύρωσης? 8 ή 20?Καμένος έγραψε:Η εξολκευση του χαλυβα ελεγχεται με το μηκος αγκυρωσης. Στα θεματα κανονικης του 2009 ειναι το ερωτημα 4 του δευτερου θεματος.
20, του διαμήκους δηλαδή.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Και κατι αλλο, το Εc=15000, παντού το χρησιμοποιούμε ετσι? Δλδ δε χρησιμοποιουμε τον εμπειρικο με το 9500