Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοστρώματα (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οδοστρώματα (2009-10)
παιδιά γνωρίζει κανείς αν οι ασκήσεις στις εξετάσεις είναι με ανοιχτά βιβλία?
οι ασκήσεις ει΄ναι με ανοιχτά τα πάντα,θεωρία κλειστά όμως η θεωρία πιάνει πιο πολύ νομίζω 7 ενώ η άσκηση 3 μονάδες!!
Μήπως γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει αν ένα υλικό είναι καλύτερο όταν εχει μεγάλο δείκτη LA ή μικρό?
Ξέρει κανείς υπεύθυνα να μας πει αν στις ασκήσεις έχουμε μόνο το βιβλίο ανοιχτό ή τα πάντα?Στην πρόοδο είχαμε τα πάντα αλλά τότε η επιτήρηση ήταν ανύπαρκτη!!!!Το λέω διότι αν είναι μόνο το βιβλίο,υπάρχουν πράγματα που μπορείς να σημειώσεις στο βιβλίο!!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρον!!!!
το μικρό LA είναι καλύτερο
ενω αν μας δίνεται το Ι.Α. (Ισοδύναμο Άμμου) θέλουμε να έχει μεγάλη τιμήchristina έγραψε:το μικρό LA είναι καλύτερο
Αν δεις και τις απαιτησεις συμφωνα με τις προδιαγραφες που υπαρχουν στη σελ 81 θα καλυφθεις πληρως..η φορα των ανισωσεων μαρτυρα τι ειναι θεμιτο και τι οχι..
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
Ρε Μακρή θα ερθεις αυριο να γουσταρουμε???
ξερει καποιος να μας πει αν στην θεωρια θα εχει και μικρεσ ασκησεισ που θα χρειαστει να ξερουμε τυπουσ απ'εξω? ευχαριστω