Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Χαριστική εξεταστική
Συντονιστής: University Editors
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Re: Χαριστική εξεταστική
Άκουσε κανείς τίποτα για χαριστική εξέταση στις Στατικές? Ρωτάω επειδή το Σεπτέμβρη είχε γίνει χαριστική στις Στατικές μία εβδομάδα μετά το τέλος της εξεταστικής!
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Απλά ξαναφέρνω το θέμα στην επιφάνεια...γάντι του μποξ έγραψε:Άκουσε κανείς τίποτα για χαριστική εξέταση στις Στατικές? Ρωτάω επειδή το Σεπτέμβρη είχε γίνει χαριστική στις Στατικές μία εβδομάδα μετά το τέλος της εξεταστικής!
-
ersi_briana
- Έτος εισαγωγής: 2003
Στατικη ΙΙ
Γεια σας! Είμαι η Έρση και ενδιαφέρομαι για χαριστική στην Στατική 2. Επειδη βρηκα τον καθηγητη και μου είπε να μαζευτούμε 3-4 άτομα και να πάμε να τον βρούμε, αν ενδιαφέρεται και δικαιούται κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου στο mail: ersi_briana@hotmail.com. Μου είπε επίσης οτι του ζητησε χαριστική κάποιος Παπαθεοδώρου.Τον γνωρζει κάποιος? Όποιος θέλει ας μου στείλει γιατι αν είμαστε αρκετα άτομα θα μας δώσει χαριστική. Ευχαριστω!
Προγραμματισμός Η/Υ (Fortran)
Αυριο στις 8.30 στο κτιριο ηχοτεχνιας θα γινει προσθετη εξεταστικη στο μαθημα για τους ''μεγαλους'' φοιτητες,αυτους δηλαδη που χρωστανε μεχρι 3 μαθηματα και εχουν προχωρησει τη διπλωματικη.
Αυριο στις 8.30 στο κτιριο ηχοτεχνιας θα γινει προσθετη εξεταστικη στο μαθημα για τους ''μεγαλους'' φοιτητες,αυτους δηλαδη που χρωστανε μεχρι 3 μαθηματα και εχουν προχωρησει τη διπλωματικη.
Πότε αποφασίστηκε αυτό??
εδώ δεν ξέρουμε ακόμη τους βαθμούς μας στο μάθημα. Θα μας τρελάνουν τελείως????
Στις 8.30 το πρωί????
εδώ δεν ξέρουμε ακόμη τους βαθμούς μας στο μάθημα. Θα μας τρελάνουν τελείως????
Στις 8.30 το πρωί????
giorgosb έγραψε:Προγραμματισμός Η/Υ (Fortran)
Μα καλά, εγώ περιμένω ακόμα αποτελέσματα για να δω αν έχω πάει στα τρία μαθήματα, γιατί όπως και ο αγαπητός κος Γιαννόπουλος έτσι και άλλοι κάνουν ένα (1) μήνα να βγάλουν αποτελέσματα..οπότε, τι??? χάνω την χαριστική από λάθος άλλων (και του Γιαννόπουλου)???
-
Dimitris80
- Έτος εισαγωγής: 1999
Εγώ πάντως είμαι μεσα για χαριστική στη Στατική ΙΙ.
Έρση σου έστειλα email.
Έρση σου έστειλα email.
Πρέπει να έχουμε παραδώσει τη διπλωματική για να δικαιούμαστε χαριστική?
-
Epistimonas_
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2008
Ναι.
Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο. Ο παράλογος προσαρμόζει τον κόσμο στα μέτρα του. Συνεπώς όλη η πρόοδος βασίζεται στον παράλογο άνθρωπο.
πιστεύω πως αν την έχεις προχωρήσει αρκετά μπορεί ο επιβλέπων καθηγητής να σου δώσει μια βεβαίωση που να σε καλύπτει.