Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2009-10: Ερωτήσεις & Σχόλια
Συντονιστής: University Editors
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2009-10: Ερωτήσεις & Σχόλια
Και εγώ δεν μπορώ να βρω το site των αγγλικών....!!!!Μήπως μπορείς afroxilanthi να στείλεις το link για να δούμε τα αποτελέσματά μας????
-
sonofthunder
Ρε παιδια εσεις που ανεβαινετε σχολη και περνατε απο ΣΕΜΦΕ, ξερετε τι παιζει με Μερικες Διαφορικές και Μιγαδικες? Ποτε θα μαθουμε αποτελέσματα?
airetikos έγραψε:ο Κύριος Κραββαρίτης μου είπε ότι Μερικές διαφορικές θα ναι μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας έτοιμα προς ανακοίνωση. Ενώ ο Κύριος Κουρκουλής είπε ότι μέχρι Παρασκευή θα δέχεται τα εργαστήρια που μένουν αλλιώς όσοι ΔΕΝ δώσουν ΔΕΝ θα έχουν τελικό βαθμό. Λόγικα θα ανακοινωθούν τα τελικά μέχρι την Δευτέρα την επομένη.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
Στην περίπτωση που δεν το έχετε τσεκάρει:maria b έγραψε:Και εγώ δεν μπορώ να βρω το site των αγγλικών....!!!!Μήπως μπορείς afroxilanthi να στείλεις το link για να δούμε τα αποτελέσματά μας????
http://www.mqn.gr/phpBB/university/courses.php?id=116
42
-
afroxilanthi
- Έτος εισαγωγής: 2003
ο βαθμος ειναι εκει που γραφει αναφορα προοδουΚαμένος έγραψε:Στην περίπτωση που δεν το έχετε τσεκάρει:maria b έγραψε:Και εγώ δεν μπορώ να βρω το site των αγγλικών....!!!!Μήπως μπορείς afroxilanthi να στείλεις το link για να δούμε τα αποτελέσματά μας????
http://www.mqn.gr/phpBB/university/courses.php?id=116
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Νομίζω afroxilanthi ότι αυτό που λες είναι οι βαθμοί για τις εργασίες που κάναμε ηλεκτρονικά και όχι ο τελικός βαθμός για τα Αγγλικά...
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Καλά, μετά από τόσες παρατηρήσεις που έχουν γίνει παραπάνω γιατί συνεχίζουν κάποιοι να ρωτάνε πότε θα βγει το τάδε μάθημα και αν μπορεί κάποιος να βγάλει φωτογραφία τα αποτελέσματα για να "σωθούν";
-
afroxilanthi
- Έτος εισαγωγής: 2003
ρωτησα στη γραμματεια κ μου ειπαν οτι οι βαθμοι εχουν βγει στο site..εψαχνα αρκετη ωρα αλλα δε βρηκα κατι αλλο...οποτε μαλλον εκει ειναι..αν καποιος βρει κατι αλλο ας ειδοποιησει!!Lost.in.Athens έγραψε:Νομίζω afroxilanthi ότι αυτό που λες είναι οι βαθμοί για τις εργασίες που κάναμε ηλεκτρονικά και όχι ο τελικός βαθμός για τα Αγγλικά...
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Πιθανόν να έχουν αρχίσει να καταχωρούν τα αποτελέσματα στο site της γραμματείας στα στοιχεία φοιτητών...
μα ναι.ingenieurin26 έγραψε:Καλά, μετά από τόσες παρατηρήσεις που έχουν γίνει παραπάνω γιατί συνεχίζουν κάποιοι να ρωτάνε πότε θα βγει το τάδε μάθημα και αν μπορεί κάποιος να βγάλει φωτογραφία τα αποτελέσματα για να "σωθούν";
ειναι πραγματικα να απορει κανεις πως σκεφτηκαν
καποιοι που επιστρεφουν σε 2 μηνες στην Αθηνα,
να δουν τα αποτελεσματα τους.
(αφου η σχολη δε φιλοτιμειται να μας υποστηριξει διαδικτυακα ,
κ επιμενει να αναρτα αυτα τα χαριτωμενα, αλλα καθολου πρακτικα χαρτακια.)
υγ: akrovolistos εληφθη.
η αληθεια ειναι οτι δε σκεφτηκα τη διαφορα στο πρακτικο του θεματος με τις πολλες σελιδες...