Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Προγραμματισμός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Προγραμματισμός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (2009-10)
Καθαρό θέμα θεωρίας πάντως πέρυσι δεν έπεσε ούτε στην κανονική ούτε στην επαναληπτική... Τώρα φέτος δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
Προγραμματισμός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (2009-10)
μήπως έχει κανεις τα τελευταία θέματα και τις λύσεις fortran! δεν το περασα τον Ιούλιο και το δίνω τώρα και δεν μπορώ να βρώ πουθενά καλό υλικό!!!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!! θέλω 2 για πτυχίο
Τελευταία επεξεργασία από 1 και morisson, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Αναζητήστε και χρησιμοποιήστε τα ήδη υπάρχοντα θέματα πρίν ανοίξετε νέο τόπικ.
Αιτία: Αναζητήστε και χρησιμοποιήστε τα ήδη υπάρχοντα θέματα πρίν ανοίξετε νέο τόπικ.
Πραγματικά αν υπάρχουν πουθενά τα θέματα του Ιουνίου (κ οι λύσεισ καλοδεχούμενες) θα ήταν πολύ χρήσιμα
Eδώ ειναι τα θέματα του ιουνίου(τραβήχτηκαν από κάμερα κινητού, εξ ου και η κακή ποιότητα)
Τα θέματα έχουν ανέβει στη σελίδα του μαθήματος
ελπιζω συντομα να εχω ετοιμες και τις λυσεις...Re: Προγραμματισμός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (2009-10)
ετοιμες και οι λυσεις....
οι λυσεις ετρεξαν και σε προγραμμα οποτε υποθετω οτι ειναι σωστες,με καθε επιφυλαξη παντοτε!!
Οι λύσεις ανέβηκαν εδώ. Ευχαριστούμε!
οι λυσεις ετρεξαν και σε προγραμμα οποτε υποθετω οτι ειναι σωστες,με καθε επιφυλαξη παντοτε!!
Οι λύσεις ανέβηκαν εδώ. Ευχαριστούμε!