Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
edit:Προφανώς off-topic

Γνωρίζοντας σας από το michanikos.gr προσωπικά εκτιμώ και το μεράκια σας(παρ'οτι μη "επίσημος" μηχανικός),αλλά όπως διαπιστώσατε και στο άλλο site δε μπορεί να περιμένετε(ειδικά από εδώ) τη τυπική "αποδοχή" χωρίς επίσημη επιστημονική τεκμηρίωση(μοντελοποίηση της μεθόδου, πειραματική επαλήθευση σε τράπεζα κλπ και έγκυρη οικονομοτεχνική διαπίστωση). Νομίζω έχετε απευθυνθεί για αυτή τη δουλειά στο εργαστήριο Αντισεισμικής της σχολής μας,αλλά προφανώς χρειάζεται κονδύλι κάτι τέτοιο.. Όλες οι υπόλοιπες συζητήσεις και λεκτικές αναλύσεις δεν είναι δυνατό από μόνες τους να οδηγήσουν στην αποδοχή που επιζητάτε... Μόνο τροφή για σκέψη..seismic έγραψε:Δεν έχω προιόν, και είμαι και μόνος μου σε αυτόν τον αγώνα, χωρίς να είμαι καν εκκολαπτόμενος μηχανικός.
Το μόνο που προσπαθώ είναι να γίνει γνωστό, σαν μεταφορά γνώσης και προβληματισμού.
Διαφωνώ.Τι εννοείται θα αλλάξει το σκεπτικό της στατικής? Η Στατική ως κλάδος επιστήμης τα έχει λύση τα προβληματά της...αυτό που επιχειρήθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες είναι η ταχύτητα των υπολογισμών. Μάλλον θέλετε να πείτε το σκεπτικό της εφαρμογής νέων μεθόδων στην αντισεισμική τεχνολογία(η ΤΕΧΝΙΚΗ θα αναθεωρηθεί λοιπόν ΟΧΙ η επιστήμη ΑΝΑΛΥΣΗΣ της). Άλλωστε αν τεκμηριωθεί η πατέντα σας αυτό θα γίνει με τη "τρέχουσα" στατική..seismic έγραψε:Ναι θα μπορούσα να μην γράφω.
Τα μισά να είναι αλήθεια από αυτά που λέω, θα αλλάξει, ή πρέπει να αλλάξει, όλο το σκεπτικό της στατικής.