Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Μηχανική ΙΙ-Μεταβατικό (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Μηχανική ΙΙ-Μεταβατικό (2009-10)
Α ωραια!Τhanx!
Τελικά, τα δυο τελευταία κεφάλαια από το βιβλίο του Βαρδουλακη, [Θεωρία 2ης τάξης-Λυγισμός & Ελαστοπλατική συμπεριφορά ] είναι μέσα στην ύλη ή οχι ;
οι λεπτοτυχοι ειναι μεσα?
παιδες υπαρχει καποια πληροφορηση για το αν η σημερινη πορεια θα επηρεασει την εξεταση?ευχαριστω..
-
sailor2007
- Έτος εισαγωγής: 2004
Ωραία θέματα τα σημερινά...
τι να πω ρε παιδιά? Καλά αποτελέσματα σε όλους...
Ηταν για να μας βοηθησουν τους παλαιοτερους!!! 
Μπράβο, ρε παιδιά. Ειχα βρει το θεοτοκογλου και μου είπε μεχρι το 5 ευκολα...
Άντε ρε κομπλεξικοί...
Ντροπή, απλά.
Άντε ρε κομπλεξικοί...
Ντροπή, απλά.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
Να συμπληρωσω και εγω οτι τα θεματα ηταν απλα απαραδεκτα....Δεν ξερω πως την εχουν δει ρε παιδια οι καθηγητες...Επιτελους δηλαδη...μου αρεσει που στην εαρινη μας ειχαν πει οτι θα βαλουν περιπου τα ιδια θεματα....μουφες και φαμφαρες!!!Θεματα για μαζικο κοψιμο!!!!!!!
Θα συμφωνήσω και εγώ με τους παραπάνω... Και όχι μόνο αυτό, μπήκε ο κ. Θεοτόκογλου στην αίθουσα που γράφαμε και με ειρωνικό ύφος είπε ότι αν δεν το περάσουμε άνετα πρεπει να πάμε να αυτοκτονήσουμε, όπως επίσης ότι τα θέματα λύνονται το πολύ σε 1,5 ώρα! Όχι μόνο έχουν δυσκολέψει τα θέματα και ακόμα περισσότερο τη βαθμολόγηση (η οποία είναι επίσης απαράδεκτη!), μας ειρωνεύονται κιόλας!!!
Παιδιά κάτι πρέπει να γίνει πριν βρεθούμε να χρωστάμε δυο παλούκια αντί για ένα... Ίσως πρέπει να διαμαρτυρηθούμε σε κάποιον αρμόδιο, μαζικά και όχι ατομικά. Δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό!
Παιδιά κάτι πρέπει να γίνει πριν βρεθούμε να χρωστάμε δυο παλούκια αντί για ένα... Ίσως πρέπει να διαμαρτυρηθούμε σε κάποιον αρμόδιο, μαζικά και όχι ατομικά. Δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό!
Ακριβως,αυτο ειναι το θεμα,γιατι δε λεει κατι να τα λεμε μεταξυ μας μονο.αλλα,τι μπορει να γινει?