κάλεσα την κ.Νερατζάκη κ τον κ.Παπαδρακάκη στο γραφείο τους αλλά δεν απαντουν..
μιας κ δεν θα τους ξανακαλέσω,σας δίνω τα τηλ τους αν θέλετε να προσπαθήσετε..
2107724061 και 2107721694 αντίστοιχα..
Παιδιά αν θέλετε μία ανεπίσημη εμπειρική απάντηση...
Αύριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά η εξέταση της Στατικής ΙΙΙ ...
Οπότε μην διακόψετε το διάβασμά σας...
μου λεει επρεπε απο μερες να χε αλλαξει ,τωρα δεν γινεται..--μα τωρα-ΣΗΜΕΡΑ δεν μαθαμε για την απεργια?--
μου λεει πρεπει με αποφαση προεδρου σχολης να αλλαξει..--ο ιδιος δεν πρεπει να ενδιαφερθει για να σπρωξει τον προεδρο προς τα εκει?--
μου λεει ειναι 1-2-3-5 παιδια που ενοχλουνται κ σιγα μωρε θα ερθουν τα παιδια με τα ποδια--μα δεν μενουμε ολοι κεντρο,εγω πχ μενω κηφισια και με τα νεα τα χτεσινα εργα του ησαπ αλλαζω 4 φορες μεσο μετρο-ησαπ-λεωφορειο-ξανα ησαπ-λεωφορειο,μα μενουμε ολοι κεντρο??ειμαστε οι μακρινοι 4-5 παιδια?--
του ειπα εστω να δωσουμε στις 9 το βραδυ..--οχι πια δεν γινεται το πρωι μια μικρη ελπιδα να αλλαξει κατι--
ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΙΓΕΣΤΕ ,ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΔΕΙΞΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 4-5 ΠΑΙΔΙΑ,
και στην τελικη ΟΛΟΙ δεν ΑΞΙΖΟΥΜΕ μια ανακοινωση εγκαιρα
και στην τελικη ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,γιατι να ξεκινησουμε 3 ωρες πριν την εξεταση για να παμε κ 1,5 ωρα μετα να μπορουμε να φυγουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ .
ΕΥΚΟΛΟ 1 ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΡΑΔΥ,Κ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!
φιλε mertaghon ξέρω ότι μπορεί να μην σε βολεύει κ να ταλαιπωρείσαι με το αυριανό δρομολόγιο, αλλά αυτό το 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ελπίζω να μην το εννοούσες.. Μην το παρακάνουμε κιόλας....
τουλαχιστον κανω μια προταση..
σιγουρα το να δωσουμε αλλη μερα είναι καλυτερο..
ο κ Παπαδρακακης λεει να καλεσουμε αυριο 8μιση ,που ανοιγει,την γραμματεια για να μιλησουμε με προεδρο
σχολης για να αλλάξει η εξέταση..
εγω θα ειμαι στο δρομο ηδη εκεινη την ωρα οποτε αν κάποιος θέλει καλεί..
ειλικρινα απορω!!!αυτοι οι ανθρωποι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ενα μαθημα που και η αρχη του κ το τελος του ειναι τις ωρες που εχουν στασεις τα μεσα ειναι δυσκολο να γινει καθως οι περισσοτεροι φοιτητες στο κεντρο πηγαινουν με τα μεσα??????τοσο δυσκολο ειναι???τι να πω.....
φίλε μου παρε τον κ εσυ σε παρακαλω ενα τηλεφωνο να του πεις απλά αυτό που έγραψες,διοτι αν μιλησεις μαζι του θα δεις οτι αυτο το αυτονοητο δεν ειναι αυτονοητο..μηπως καταλαβει κ γινει τιποτε,..
Hoy hoy... Παλι ξυπνημα απο τις 8 αυριο μπας και προλαβουμε λεωφορεια... Οι καθηγητες Στατικη την παλευουν καθολου? Ηξερα οτι μηχανικη ειναι αστα να παμε, και οτι Στατικη εχουν περισσοτερη τσιπα, αλλα στο μ**** τους φαινεται...
Τα τελευταία δρομολόγια του ΗΣΑΠ πριν από τη στάση εδώ και του μετρό εδώ.
Λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων της ΕΘΕΛ η λεωφορειακή γραμμή Χ15 που καλύπτει το τμήμα Α. ΠΑΤΗΣΙΑ – ΕΙΡΗΝΗ, δεν θα εξυπηρετεί από 10:30 έως 17:00.