Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αθλητικές Δραστηριότητες ΕΜΠ 2010-11
Re: Αθλητικές Δραστηριότητες ΕΜΠ 2010-11
Μη μου κατηγορείτε και στεναχωρείτε την συντοπίτισσα μου στο Χολαργό Εμ. Σ...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
έχω την εντύπωση ότι οι γυμναστές είναι από τη φύση τους έτσι...και στα ιδιωτικά γυμναστήρια κάπως έτσι κάνουν οι περισσότεροιmits17 έγραψε: οι οποιοι εχουν πλεον και την δημοσιουπαλληλικη συμπεριφορα.. Αραζουν ολη μερα, πινουν το καφεδακι τους, πιανουν την παρλα, κανουν τα βαρη τους και ξυνιζουν αμα τους ενοχλεις
Στα ιδιωτικα γυμναστηρια παιρνουν ποδι αν το κανουν αυτο ομως... Εδω αν παμε να πουμε κατι, υπαρχει περιπτωση να γινει καμια συσταση?? Θα ειναι αστειο να συζηταμε αν θα τους διωξουν βεβαια....
-
3gourounakia
- Έτος εισαγωγής: 2006
Μπορεις να δοκιμασεις να πεις κατι για να αλλαξουν σε καποια πραγματα αν εννοεις αυτο. Και το οτι αραζουν ολη μερα δεν ειναι προτοτυπο... Το να ειναι καποιος γυμναστης 40 χρονων και να κανει γυμναστικη κι αυτος η να ειναι ολη μερα πανω απο τους αλλους μηπως θελουν κατι θα ηταν αξιοπροσεκτο παντως. Γιατι, τους εχεις ρωτησει ποτε να σε βοηθησουν και σου ειπαν οχι? Εγω παντως που ειχα παει πρωτη φορα μου εδειξαν και τι ασκησεις να κανω. Βαριεστημενα μεν, αλλα εκανα αυτο που ηθελα...
Προφανως δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.. Τις 2-3 φορες που εχω παει, ειναι 2-3 γυμναστες οι οποιοι κανουν βαρη (και δεν ειναι 40 χρονων αλλα 28-30 μαλλον) οι οποιοι εκτος του οτι ξυνισαν οταν τους "ενοχλησα", με εγραψαν και στα παλια τους τα παπουτσια οταν τους ρωτησα για τον εξαερισμο επειδη πρεπει να ειχε 50 βαθμους και 100% υγρασια εκεινη την ωρα.. Ουτε ειδα να ασχολουνται ενεργα με οσους γυμναζονταν.. Επισης, ειναι 2-3 ακομη οι οποιοι με φραπε στο χερι περιφερονται στα γραφεια και μιλανε με τους/τις εκεί αράζοντες..
Καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι βαρετη δουλεια και δεν ειπα να ειναι στρατιωτακια,να μην μιλανε μεταξυ τους κλπ. Αλλα αν δεν τους ευχαριστει και βαριουνται, ας βρουν αλλη δουλεια. Ολο και καποιος απο τους απειρους γυμναστες που υπαρχουν στην Αθηνα θα βρεθει να καλυψει την θεση..
Καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι βαρετη δουλεια και δεν ειπα να ειναι στρατιωτακια,να μην μιλανε μεταξυ τους κλπ. Αλλα αν δεν τους ευχαριστει και βαριουνται, ας βρουν αλλη δουλεια. Ολο και καποιος απο τους απειρους γυμναστες που υπαρχουν στην Αθηνα θα βρεθει να καλυψει την θεση..
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
έχουν και δικαίωμα ψήφου στις πρυτανικές...
Αντεδρασε φιλε μου. ο Δημοσιος υπαλληλος τι ειναι?? Υπαλληλος του δημου,του λαου. Υπαλληλοι μας ειναι οι κυριοι αυτοι και ολοι οσοι δουλευουν στο δημοσιο,οπως και και οι πολιτικοι που ζητουν τη στηριξη μας για να κανουν αυτα που χρειαζομαστε.Αλλο αν καποιοι γουσταρουν να τους στηριζουν ξανα και ξανα παρ'ολο που δεν ανταποκρινονται στις προσδοκιες τους. Αν βαριουνται και δεν κανουν σωστα τη δουλεια ποιος πρεπει να τους επιπληξει?mits17 έγραψε:Προφανως δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.. Τις 2-3 φορες που εχω παει, ειναι 2-3 γυμναστες οι οποιοι κανουν βαρη (και δεν ειναι 40 χρονων αλλα 28-30 μαλλον) οι οποιοι εκτος του οτι ξυνισαν οταν τους "ενοχλησα", με εγραψαν και στα παλια τους τα παπουτσια οταν τους ρωτησα για τον εξαερισμο επειδη πρεπει να ειχε 50 βαθμους και 100% υγρασια εκεινη την ωρα.. Ουτε ειδα να ασχολουνται ενεργα με οσους γυμναζονταν.. Επισης, ειναι 2-3 ακομη οι οποιοι με φραπε στο χερι περιφερονται στα γραφεια και μιλανε με τους/τις εκεί αράζοντες..
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
Μη μιλάτε άσχημα για τους γυμναστές γιατί θα σας κάνω ban.

Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
ΛΑΪΚΗ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Vae Victis
-
3gourounakia
- Έτος εισαγωγής: 2006
Σοβαρεψου!!!!!