Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Χαριστική στη Στατική ΙΙ
Συντονιστής: University Editors
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Re: Χαριστική στη Στατική ΙΙ
Τότε πρέπει να βρεις τον Κουμούση να του το πεις οπωσδήποτε. Έπρεπε να είχες ειδοποιηθεί! Η ημερομηνία και η ώρα ήταν φλου μέχρι τελευταία στιγμή. Εγώ ειδοποιήθηκα οριστικά το απόγευμα της ημέρας πριν την εξέταση! Αν και τελικά δεν είχα δικαίωμα να δώσω...
ok thanks , συγνώμη αν ήμουν απότομη, αλλά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. έχω μόνο Στατική ΙΙ και πρέπει να περιμένω μέχρι τον Οκτώβριο???
ξέρεις ώρες γραφείου του, γιατί έστειλα email αλλά απάντηση δεν βλέπω να παίρνω.
ξέρεις ώρες γραφείου του, γιατί έστειλα email αλλά απάντηση δεν βλέπω να παίρνω.
διπλωματική πότε δίνεις?
τώρα τον Ιούλιο.
Την έχω δώσει στον καθηγητή μου (έχω πάρει σε άλλο τμήμα) και είπε πως θα κανονίσει εξέταση μόλις επιστρέψει από το ταξίδι του στο εξωτερικό
Την έχω δώσει στον καθηγητή μου (έχω πάρει σε άλλο τμήμα) και είπε πως θα κανονίσει εξέταση μόλις επιστρέψει από το ταξίδι του στο εξωτερικό
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Δεν ξέρω στάνταρ ώρες, καλύτερα πάρε τηλέφωνο κάθε μέρα μεταξύ 10.00 και 1.00 μέχρι να τον πετύχεις. Ή ζήτα από τη γραμματεία να σου δώσει το κινητό του αν γίνεται!katerinio έγραψε:ξέρεις ώρες γραφείου του, γιατί έστειλα email αλλά απάντηση δεν βλέπω να παίρνω.
Το ξέρω ότι ίσως είναι νωρίς αφού δεν έχουν βγει ακόμη τα αποτελέσματα (right?)
αλλά μήπως να συντονιστούμε και να αρχίσουμε να μαζευόμαστε όσοι ενδιαφερόμαστε για χαριστική στη Στατική ΙΙ?
αλλά μήπως να συντονιστούμε και να αρχίσουμε να μαζευόμαστε όσοι ενδιαφερόμαστε για χαριστική στη Στατική ΙΙ?
-
xristoforos
katerinio ,έχεις δίκιο...καλύτερα να μαζευτούμε από τώρα!κ εγώ ενδιαφέρομαι φυσικά..
ωραία θα είμαστε σε επαφή για να δώσουμε ένα ραντεβού. αν και εύχομαι κανείς μας να μην χρειαστεί να έρθει σε αυτό το ραντεβού. 
Κ εγώ ενδιαφερομαι!!!
Κι εγω παιδια ενδοιαφερομαι οποτε ας κανουμε κατι ολοι μαζι!!