Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποφύγετε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις
Αποφύγετε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις
Αντιπαρέρχομαι τους ειρωνικούς αστεϊσμούς.Να τονίσω μόνο πως μια χαρά ένας των "α-ΤΕΙ" που με τόση ευκολία μηδενίζεις μπορεί να γίνει άξιος μηχανικός, έστω και σε περιορισμένο πεδίο εφαρμογής, από ένα που απλά έτυχε να γράψει καλύτερα από αυτόν στις πανελλήνιες και νομίζει πως εκεί τελειώνουν όλα.Γιατί ναι υπάρχουν και αυτοί...Αν έχεις αντίθετη άποψη, καλύτερα να πας σε κανένα α-ΤΕΙ (με το στερητικό "α") , για να μην έχεις και καθόλου κύρος, μιας και το κύρος δεν έχει σημασία για εσένα...
Το Ad Hominem είναι πολύ εύκολο ξέρεις.Αλλά δεν πείθει.Μια χαρά επιλέγεις να μην σχολιάσεις ένα υπαρκτό πρόβλημα που σου είπα, και καταφεύγεις στην ειρωνεία.Αλλά θα μου πεις, ένας φοιτητής είμαι, δεν έχω και τόση σημασία μπροστά στα ξεφτέρια-μελλοντικούς λαμπρούς επιστήμονες/τεχνικούς...Α, και αν πιστεύεις ότι διαβάζεις καλύτερα μόνος σου από το σπίτι, τότε να εισηγηθείς να γίνονται τα μαθήματα εξ αποστάσεως όπως στο ανοιχτό πανεπιστήμιο, και να σου στείλουμε το δίπλωμα στο σπίτι με το ταχυδρομείο (να μην μου κουράζεσαι κι όλας...!)
Έχετε βγει τελείως off-topic. Τo θέμα κλειδώνεται προσωρινά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Στο 99% των περιπτωσεων δεν τυχαινει κατι τετοιο. Απο την αλλη ειναι τραγικο με 19350 να μην μπαινεις Πολιτικους ΕΜΠ, με 19100 σε καμια Ιατρικη κλπ.. Για να χαιδευουμε τα αυτια των γονεων, βαζουμε ευκολα θεματα, γραφουν ολοι 20 και μετα "...ηταν ατυχος που δεν περασε..." . Θεατρο του παραλογου.. Γραφεις 20 μαθηματικα και Φυσικες , και κρινει το 17 της Ιστοριας την εισαγωγη σου στο Πολυτεχνειο..paktomenos έγραψε:από ένα που απλά έτυχε να γράψει καλύτερα από αυτόν στις πανελλήνιες
Η ιστορία έχει δείξει ότι μόνο με συλλογικούς αγώνες αλλάζει ο κόσμος προς το καλύτερο. Τα ατομικά συμφέροντα συνήθως προς το χειρότερο τον αλλάζουν.

Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και το έργο είναι στημένο και στα μέτρα μας..έχουμε δει και παλιότερα τους 'συλλογικούς αγώνες'...μόνο συλλογικοί δεν είναι..αριστερά = βαβέλ και ακόμα παραπέρα..αν καταφέρναμε κάποτε να συνεννοηθούμε ίσως να έγβαινε κάποιο αποτέλεσμα..και αν καταφέρναμε να πάρουμε την κοινωνία με το μέρος μας θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να μας φοβηθούν.. αλλά δεν τρέφω φρούδες ελπίδες+blueoystercult+ έγραψε:Η ιστορία έχει δείξει ότι μόνο με συλλογικούς αγώνες αλλάζει ο κόσμος προς το καλύτερο. Τα ατομικά συμφέροντα συνήθως προς το χειρότερο τον αλλάζουν.![]()
ακουστηκε και κατι σωστο.
Και αμα ρωτήσεις και κανά γιατρό στα 30 και κάτι χωρίς μπάρμπα τα ίδια θα σου πεί.... το ίδιο και ο δικηγόρος και ο δάσκαλος.... κλπ κλπ.... Δηλαδή τί για αυτό θα πρέπει να τα κάνουμε όλα μοντελο?.... Ελεος... Και όσοι λένε την καραμελίτσα με τον ατομισμό θα τους πώ τούτο.paktomenos έγραψε:Καλό θα είναι μερικοί να πιάσετε κανένα μηχανικό στα 30 και κάτι , χωρίς μπάρμπα, να τον ρωτήσετε πως τα περνάει.Και μετά ξανασυζητάμε.
Αν έπαιρνα 1 ευρώ για κάθε φορά που άκουγα το εύκολο "αν φροντίσεις να γίνεις καλός δεν χάνεσαι" και άλλα τέτοια συναφή και πέρα από το γεγόνος ότι είναι άκρως ατομικιστικά, τώρα θα είχα κάπου στα 54 ευρώ.Ιδού η ρόδος..