Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2009-10: Ερωτήσεις & Σχόλια
Συντονιστής: University Editors
-
Igor Bruta
- Έτος εισαγωγής: 2002
Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2009-10: Ερωτήσεις & Σχόλια
Υπάρχει κανένα νέο για Στατική 5? Τελευταίο για πτυχίο με παραδωμένη διπλωματική είναι 
-
RESPONDENT
- Έτος εισαγωγής: 2004
Μήπως έχει ακούσει κανείς κάτι για Ανάλυση 2?έχει περάσει 1 μήνας...
Μήπως ξέρει κάποιος συνάδελφος αν έχει οριστεί κάποια ημερομηνία προβολής των γραπτών στις δομικές μηχανές???
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
Αν πας στη γραμματεία του τομέα θα σου το δείξουν, αρκεί να βρείς τη γραμματέα.Συνήθως μέχρι τις 2 εκεί είναι.akis έγραψε:Μήπως ξέρει κάποιος συνάδελφος αν έχει οριστεί κάποια ημερομηνία προβολής των γραπτών στις δομικές μηχανές???
Στατική ΙΙΙ θα βγει την επόμενη εβδομάδα
bismallah
Ρε παιδιά ξέρει κανεις τίποτα για το δίκαιο???? Έχει περάσει τόσος καιρός και το έδιναν πολύ λίγα άτομα.
Στατικη ΙΙ πότε θα βγει? Μέχρι την Παρασκευή ειναι η εγγραφή σε μαθήματα και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω....Γνωρίζει κανείς????
Να τη δηλώσεις στην εγγραφή, αφού δεν έχει να κάνει είτε κόπηκες (φτού!) είτε πέρασεςeffie έγραψε:Μέχρι την Παρασκευή ειναι η εγγραφή σε μαθήματα και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω
-
Igor Bruta
- Έτος εισαγωγής: 2002
Ο κ. Παπαδρακάκης είπε ότι Στατική 5 θα βγει μάλλον την Παρασκευή. Θα μπορούμε να μάθουμε τα αποτελέσματα ή λόγω κατάληψης θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι Δευτέρα?