Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Υδραυλική Ανοιχτών Αγωγών και Ποταμών (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Υδραυλική Ανοιχτών Αγωγών και Ποταμών (2010-11)
Aρχείο excel με υπολογισμούς διατομών για ροή με ελεύθερη επιφάνεια:
Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα για ολοκλήρωση βήμα προς βήμα σε ορθογωνική και τραπεζοειδή διατομή. Μπορείτε να επεξεργαστείτε μόνο όσα κελιά έχουν κόκκινη γραμματοσειρά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο λάθος (αν και το έχω ελέγξει πολλές φορές) παρακαλώ να μου το υποδείξετε.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Μου δίνεις ιδέες για 4ωρο
Από εμένα δεν υπάρχει πρόβλημα να αξιοποιηθεί το κενό (για 3ωρο), θα ρωτήσω Γ.Χ.
Για την ιστορία το 4ωρο <τότε> - κάθε Πέμπτη απόγευμα- είχε προκύψει επειδή το (υποχρεωτικό) μάθημα γινόταν στο Αμφί Υδραυλικής στου Ζωγράφου, ενώ τα μαθήματα γενικώς Γκίνη.
Έχω ακόμη τις χειρόγραφες σημειώσεις μου, όπου είναι εμφανής η κόπωση από κάποια στιγμή και μετά
Όμως! στα διαλείματα παίζαμε μπάλα μπροστά στο κτίριο, <τότε> δεν υπήρχαν τόσα Ι.Χ.
Από εμένα δεν υπάρχει πρόβλημα να αξιοποιηθεί το κενό (για 3ωρο), θα ρωτήσω Γ.Χ.
Για την ιστορία το 4ωρο <τότε> - κάθε Πέμπτη απόγευμα- είχε προκύψει επειδή το (υποχρεωτικό) μάθημα γινόταν στο Αμφί Υδραυλικής στου Ζωγράφου, ενώ τα μαθήματα γενικώς Γκίνη.
Έχω ακόμη τις χειρόγραφες σημειώσεις μου, όπου είναι εμφανής η κόπωση από κάποια στιγμή και μετά
Όμως! στα διαλείματα παίζαμε μπάλα μπροστά στο κτίριο, <τότε> δεν υπήρχαν τόσα Ι.Χ.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Αν κριτήριο είναι ο βαθμός του συναδέλφουdimos έγραψε:Ανέβασα εδώ αρχείο excel με υπολογισμούς διατομών για ροή με ελεύθερη επιφάνεια. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα για ολοκλήρωση βήμα προς βήμα σε ορθογωνική και τραπεζοειδή διατομή. Μπορείτε να επεξεργαστείτε μόνο όσα κελιά έχουν κόκκινη γραμματοσειρά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο λάθος (αν και το έχω ελέγξει πολλές φορές) παρακαλώ να μου το υποδείξετε.
Πέρυσι έβγαζε ακριβέστερα αποτελέσματα από το γράφοντα και του "χάλαγε" τις εκφωνήσεις!..
Πάντως και στα <Ποταμάκια> οι πράξεις στην εξέταση γίνονται με το χέρι.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Η ημερομηνία της επόμενης συνέλευσης είναι Τρίτη 2/11. Θα μπορούσαμε εκείνη την ημέρα να κάνουμε κανονικά το δίωρο 12.45-14.30 αντί να μην γίνει καθόλου μάθημα.
Αυτό το κλείνουμε από τώρα! 
Ηθελα να ρωτήσω, η εκφώνηση της 2ης σειράς θα αναρτηθεί αύριο ή από την επόμενη εβδομάδα?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Μάλλον μέσα στο Σ/Κ μαζί με:
Το 5ο πακέτο Σημειώσεων του 5ου
Το 0ο πακέτο συμπληρώσεων των πακέτων του 5ου σε επίπεδο 7ου
Επεξηγήσεις για την 1η Σειρά
Το 5ο πακέτο Σημειώσεων του 5ου
Το 0ο πακέτο συμπληρώσεων των πακέτων του 5ου σε επίπεδο 7ου
Επεξηγήσεις για την 1η Σειρά
Στην 1η σειρά ασκήσεων στο 2.2 και 3.3, θα μπορούσαμε αντί για την επαναληπτική μέθοδο να χρησιμοποιούσαμε εξίσωση ενέργειας και να λύναμε το τριώνυμο;
???theg έγραψε:Στην 1η σειρά ασκήσεων στο 2.2 και 3.3, θα μπορούσαμε αντί για την επαναληπτική μέθοδο να χρησιμοποιούσαμε εξίσωση ενέργειας και να λύναμε το τριώνυμο;
Εξίσωση ενέργειας χρησιμοποιούμε!
Από μέθοδο επίλυσης, ότι σας βολεύει, εγώ απλώς προτείνω αυτή την οποία θεωρώ πλέον εύχρηστη...
Παιδιά,στην 1η άσκηση στο 2ο ερώτημα έχει βρει κανείς την απάντηση για το χαρακτηρισμό της ροής?