Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Χαριστική στη Στατική ΙΙ
Συντονιστής: University Editors
Re: Χαριστική στη Στατική ΙΙ
ααα...και εγω αυτο επαθα γιατι εμεινα να χρωσταω δυο μαθηματα χωρις να το περιμενω!!θα παω και εγω να πω στον καθηγητη μου λοιπον γι αυτο το χαρτι.θα προλαβουμε πιστευω μην ανησυχεις!εγω εχω και το μπετον 2.εχει ακουσει κανεις για χαριστικη?η μηπως πρεπει εγω να παω στον καθηγητη του μπετου να του πω οτι θελω χαριστικη?????
Η χαριστικη στο μπετον 2 νομιζω εγινε την τριτη που μας περασε.
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Ναι, έγινε ήδη η χαριστική στο Μπετό-2! Δευτέρα και όχι Τρίτη αλλά λίγη σημασία έχει πια.
Είμαι λίγο off-topic αλλά ξέρει κανείς πότε θα βγουν τα αποτελέσματα της χαριστικής στο μπετό 2?
καλά ειναι δυνατόν να δίνουν χαριστική στο μπετόν 2? Ειναι σοβαρά πράγματα αυτά? τι το περάσατε, ανάλυση 1?
Γιατί τι σου κάνει τόση εντύπωση; Είναι δίκαιο δηλαδή να σου μείνει ένα μάθημα και να σε καθυστερήσει ένα χρόνο;
είναι ίσως το πιο σημαντικό μάθημα της σχολής...? λέμε τώρα, ή τουλάχιστον να υπάρχει μία στοιχειώδης εξέταση... μία εργασία ας πούμε...
off topic:
@carantine
το πιο σημαντικό μάθημα της σχολής;
μεχρι πριν 6 χρόνια δεν ήταν καν κορμού,
ήταν των δομοστατικών.
Κ αλήθεια το έχεις παρακολουθήσει κ εκφράζεσαι έτσι;
Αν ναι, συγχώρησε την ερώτηση,
με παραπλάνησε η εγγραφή 2008.
Αν οχι, κ σε κάθε περίπτωση όμως,
εγώ προσώπικα αυτή την αναγκη να βαφτίζονται- ή μάλλον να χρίζονται-κάθε τρεις και λίγο κ ανάλογα με την περίσταση
(εκ περιτροπής: στατικη 2, στατικη 4, μπετά, ρευστά)
κάποια μαθήματα ως "ΤΑ μαθηματα ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ",
δεν την καταλαβαίνω κ ως στάση δεν την εκτιμώ.
@carantine
το πιο σημαντικό μάθημα της σχολής;
μεχρι πριν 6 χρόνια δεν ήταν καν κορμού,
ήταν των δομοστατικών.
Κ αλήθεια το έχεις παρακολουθήσει κ εκφράζεσαι έτσι;
Αν ναι, συγχώρησε την ερώτηση,
με παραπλάνησε η εγγραφή 2008.
Αν οχι, κ σε κάθε περίπτωση όμως,
εγώ προσώπικα αυτή την αναγκη να βαφτίζονται- ή μάλλον να χρίζονται-κάθε τρεις και λίγο κ ανάλογα με την περίσταση
(εκ περιτροπής: στατικη 2, στατικη 4, μπετά, ρευστά)
κάποια μαθήματα ως "ΤΑ μαθηματα ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ",
δεν την καταλαβαίνω κ ως στάση δεν την εκτιμώ.
Γιατί νομίζεις ότι δεν αποτελεί στοιχειώδη εξέταση; Απλά είναι λίγο πιο ελαστικοί στην βαθμολγία από ότι συνήθως...!
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Carantine όταν λέμε χαριστική δεν εννοούμε ότι το περνάς χωρίς εξέταση. Και ειδικά η χαριστική στο μπετόν (και στο 1 και στο 2) ήταν ακριβώς όπως η κανονική εξεταστική. 2,5 ώρες εξέταση σε θεωρία και ασκήσεις. Το μόνο χαριστικό της υπόθεσης είναι ότι τη δίνεις τώρα αντί να περιμένεις ως τη χειμερινή εξεταστική. Άντε και το ότι βαθμολογείσαι πιο ελαστικά δεδομένου ότι είσαι ένα βήμα πριν το δίπλωμα.