Γεια χαρά!!!Είμαι στο πρώτο τμήμα μεγαλύτερο εξάμηνο!!!Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να δώσω μια και καλή στον Καββαδά πρόοδο με το δεύτερο τμήμα και να μου τη μετρήσει ο Μπουκουβάλας???Χλωμό το κόβω αλλά λέω μήπως έχει ρωτήσει κάποιος μέσα στο τμήμα κάτι παρόμοιο!!!!
Μπορεί να υπενθυμίσει κάποιος ποιές ασκήσεις είναι για παράδοση αύριο στο τμήμα ασκήσεων Ρ-Ω (Τζιρίτα...); Αν δεν κάνω λάθος, μεταξύ άλλων είναι η 5η απο τη 3η σειρά... Υπάρχει κάποια άλλη για παράδοση;
godfather έγραψε:Μπορεί να υπενθυμίσει κάποιος ποιές ασκήσεις είναι για παράδοση αύριο στο τμήμα ασκήσεων Ρ-Ω (Τζιρίτα...); Αν δεν κάνω λάθος, μεταξύ άλλων είναι η 5η απο τη 3η σειρά... Υπάρχει κάποια άλλη για παράδοση;
νομιζω για αυριο ειναι μονο η 5η ασκηση απο την 3η σειρα... στην οποια ειχε πει να κανουμε κ πινακα κ διαγραμμα..τι εννουσε με το διαγραμμα??
Σίγουρα από την "6η σειρά ασκήσεων" τη 3 και τη 5. Έχω την εντύπωση ότι είναι για παράδοση επίσης και οι 2 ασκήσεις από το φυλ "Ασκήσεις για επανάληψη στο κεφάλαιο 3" ή/και η "Συμπληρωματική Άσκηση 3η σειρά (κύκλοι Mohr, Γεψστατικές Τάσεις)"...Ας επιβεβαιώσει κάποιος για τις τελευταίες γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς...Θυμάμαι πάντως οτι μας είχε πει να λάβουμε κανονικά υπόψιν την 17/11 για να μη χάσουμε την χρονική σειρά...