Στο συντονιστικό κατάληψης που ακολούθησε την ΓΣ αποφασίστηκε η διεξαγωγή αντι-μαθημάτων την Παρασκευή στο κτίριο Γκίνη (όπου και θα μεταφερθεί η κατάληψη της σχολής μας). Στο πλαίσιο της αλληλοβοήθειας μεταξύ των φοιτητών θα γίνει την Παρασκευή από τις 11 και μετά (μέχρι το απόγευμα) συλλογική επίλυση αποριών σε ορισμένα μαθήματα της Σχολής μας. Ενδεικτικά στο συντονιστικό προσφέρθηκαν φοιτητές για τα μαθήματα Τεχνική Μηχανική Ι και Τεχνικό Σχέδιο του 1ου εξαμήνου και Αντοχή των Υλικών του 3ου εξαμήνου. Όποιος άλλος φοιτητής προσφέρεται να βοηθήσει και σε άλλα μαθήματα να το γράψει εδώ.
Ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον Alexander και Qeye για μαθήματα Τεχνικού Σχεδίου,Αρχιτεκτονικής,κ.α.
Όσοι πιστοί προσέλθετε
lybe33 έγραψε:... Στο πλαίσιο της αλληλοβοήθειας μεταξύ των φοιτητών θα γίνει την Παρασκευή από τις 11 και μετά... Όποιος άλλος φοιτητής προσφέρεται να βοηθήσει και σε άλλα μαθήματα να το γράψει εδώ.
Ενωτικότατη απόφαση
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk "Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Ορθότατη παρατήρηση. Στο πλαίσιο του ενωμένου αγώνα μεταξύ διδασκόντων και φοιτητών θα πρέπει να γίνει άνοιγμα και προς καθηγητές για "αντι-μαθήματα", εκτός από "φοιτητές". Εκτός αν το θεωρείτε αντι-επαναστατατικό το άντι-μάθημα από αντι-καθηγητές.
Πάντως είναι ωραία ιδέα και πολλοί θα θέλαμε να βοηθήσουμε (ακόμα και αν διαφωνούμε με τον τρόπο κατάχρησης του μέσου) αλλά καίγομαι καίγομαι ρίξε και άλλο μπετό στη φωτιάααα.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Όποιος καθηγητής θέλει και μπορεί καλοδεχούμενος...
Βέβαια το συμβολικό νόημα του αντιμαθήματος θα είναι η ανάπτυξη μιας διαφορετικής διαλεκτικής δασκάλου-μαθητή (αμφίδρομη διαδικασία όπου οι ρόλοι θα εναλάσσονται).Κάτι που ναι μεν το κάνει ο δάσκαλος (από την εμπειρία μου στη ΜτΡ και ΕφΥδρ) αλλά δυστυχώς μόνο ο κανόνας δεν είναι στη σχολή μας (όπου βασιλεύει και καλλιεργείται και στους νεότερους υποψήφιους διδάκτορες η καθηγητική αυθεντία).
για το αντι-μάθημα πήρε απόφαση η συντονιστική κατάληψης χθες και όσα σχόλια και να κάνετε δεν αλλάζει τίποτα. Όλες οι διαδικασίες του συλλόγου ειναι ανοιχτές σε όλο το φοιτητικό σώμα όπως και η συντονιστική επιτροπή κατάληψης που έγινε την τετάρτη. Τα μαθήματα που θα γίνουν έχουν οριστεί τόσο ως προς το αντικείμενο όσο και ως προς τον χαρακτήρα και τον διδάσκοντα. Όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα κύριε neaoktana αλλά δεν μπορείτε να παρέμβετε με κάποιο άλλο τρόπο.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..