Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2010-11)
Η κ. Παλιεράκη μου είπε ότι για το ερώτημα 5, έγινε λάθος στην επίλυση στη τάξη και ότι πρέπει να κατανείνουμε τη καμπτική ροπή σε κάθε τμήμα του υποστυλώματος ανάλογα με το μήκος του.
Στο 5ο ερώτημα ο κ.Τρέζος είπε στο τμήμα του να πάρουμε ροπή στο υποστύλωμα ροπή Μ=0,1*Ν*dυποστυλώματος. Αυτή είναι πρόσθετη της ροπής που παίρνει το υπ/μα λόγω στρέψης της δοκού μεσοπατώματος ή παίρνουμε μόνο αυτή αντι αυτής που δίνει η στρέψη της δοκού του μεσοπατώματος?
-
Alucard
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2007
Παιδιά ξέρει κανείς αν για το 1ο τμήμα η μια ώρα για τα ματίσματα θα γίνει αύριο? Αν όχι, πότε? οεο? [ευχαριστώ]
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
-
taliampes
Kαλησπερα.Οσον αφορα το τριτο ερωτημα στον στον υπολογισμο του Vrd Ε.Κ.Ω.Σ κεφαλαιο 11.1.2 ο
συντελεστης κ μου βγαινει 0.99.στην περιπτωση αυτη γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω?ακολουθω αλλη
μεθοδολογια?η μπορω επειδη ειναι οριακα<1 να θεωρησω κ περιπου ισο με 1?Ευχαριστω.
συντελεστης κ μου βγαινει 0.99.στην περιπτωση αυτη γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω?ακολουθω αλλη
μεθοδολογια?η μπορω επειδη ειναι οριακα<1 να θεωρησω κ περιπου ισο με 1?Ευχαριστω.
Eγώ την πήρα σαν ροπή που δρα στην άλλη διεύθυνση (όχι στην ίδια με της ροπής στρέψης). Φαντάζομαι ο κ. Τρέζος την έδωσε για να χρησιμοποιήσουμε διαγράμμα αλληλεπιδράσεως υπο διαξονική κάμψη. Βλέπε σελίδες 154-163 βιβλίου ε.μ.πcivil07 έγραψε:Στο 5ο ερώτημα ο κ.Τρέζος είπε στο τμήμα του να πάρουμε ροπή στο υποστύλωμα ροπή Μ=0,1*Ν*dυποστυλώματος. Αυτή είναι πρόσθετη της ροπής που παίρνει το υπ/μα λόγω στρέψης της δοκού μεσοπατώματος ή παίρνουμε μόνο αυτή αντι αυτής που δίνει η στρέψη της δοκού του μεσοπατώματος?
Τελευταία επεξεργασία από 1 και intelx86, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διορθώθηκε το quote
Αιτία: Διορθώθηκε το quote
-
Alucard

Εε... τι? Νομίζω οτι αυτό το μπετό καταστρέφει ό,τι απέμεινε όρθιο απο οδοποιίες, στατικές κλπ...nikolas έγραψε:Eγώ την πήρα σαν ροπή που δρα στην άλλη διεύθυνση (όχι στην ίδια με της ροπής στρέψης). Φαντάζομαι ο κ. Τρέζος την έδωσε για να χρησιμοποιήσουμε διαγράμμα αλληλεπιδράσεως υπο διαξονική κάμψη. Βλέπε σελίδες 154-163 βιβλίου ε.μ.πAlucard έγραψε:
Παιδιά ξέρει κανείς αν για το 1ο τμήμα η μια ώρα για τα ματίσματα θα γίνει αύριο? Αν όχι, πότε? οεο? [ευχαριστώ]
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
στο my courses το μπετο εχει εξαφανιστει η μονο σε μενα συμβαινει??
Θα το εχουν κλειδωσει...Θα μπεις στο mycourses,θα βαλεις τον κωδικο σου διπλα και μετα στη λιστα που θα σου βγαλειmartin έγραψε:στο my courses το μπετο εχει εξαφανιστει η μονο σε μενα συμβαινει??
θα κανεις το μαθημα "εγγραφη"....
Όταν θέλεις,ψάχνεις τρόπους,
Όταν δεν θέλεις,ψάχνεις δικαιολογίες...
Όταν δεν θέλεις,ψάχνεις δικαιολογίες...
- manolito

- Έτος εισαγωγής: 2006
Παιδιά, επειδή το να κατεβάσω τις σημειώσεις για το Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα, (για μένα τουλάχιστον) ήταν ταλαιπωρία (ένα ένα αρχείο), τα έβαλα όλα σε ένα συμπιεσμένο αρχείο τύπου rar, αφού πρώτα αφαίρεσα το (εκνευριστικότατο) αίτημα κωδικού πρόσβασης σε κάθε αρχείο.
Εάν θεωρεί κάποιος ότι χρειάζεται (ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα) μπορώ να ανεβάσω τα αρχεία και σε ένα αυτο-αποσυμπιεζόμενο αρχείο για όσους δεν έχουν πρόγραμμα αποσυμπίεσης.
Ανέβασα λοιπόν το αρχείο στο rapidshare όπου και θα το έχω όσο διατηρώ το λογαριασμό μου εκεί, για να μπορεί όποιος θέλει να το έχει στη διάθεσή του πολύ πιο εύκολα από το (επίσης κατ'εμέ) δύσχρηστο mycourses.
Κύριε Γιαννόπουλε, ΔΕΝ το κάνω για να καταχραστώ τα αρχεία σας, παρά μόνο για να διευκολύνω τους συμφοιτητές μου και για χρήση των αρχείων μόνο στα λογικά και νόμιμα πλαίσια της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών Ε.Μ.Π.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτό που κάνω, κάποιος mod ας το διαχειριστεί εάν χρειάζεται.
Ο σύνδεσμος (link) για να το κατεβάσει κάποιος είναι :
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΙΔΗΡΟΠΑΓΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ:
http://rapidshare.com/files/443649584/S ... RODEMA.rar
Υ.Γ. : Τον σύνδεσμο, μπορεί όποιος θέλει (εντός της λογικής και νόμιμης χρήσης που αναφέρθηκε προηγουμένως) να τον χρησιμοποιήσει και σε άλλα site από όπου εξυπηρετούνται οι συμφοιτητές μας!
Εάν θεωρεί κάποιος ότι χρειάζεται (ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα) μπορώ να ανεβάσω τα αρχεία και σε ένα αυτο-αποσυμπιεζόμενο αρχείο για όσους δεν έχουν πρόγραμμα αποσυμπίεσης.
Ανέβασα λοιπόν το αρχείο στο rapidshare όπου και θα το έχω όσο διατηρώ το λογαριασμό μου εκεί, για να μπορεί όποιος θέλει να το έχει στη διάθεσή του πολύ πιο εύκολα από το (επίσης κατ'εμέ) δύσχρηστο mycourses.
Κύριε Γιαννόπουλε, ΔΕΝ το κάνω για να καταχραστώ τα αρχεία σας, παρά μόνο για να διευκολύνω τους συμφοιτητές μου και για χρήση των αρχείων μόνο στα λογικά και νόμιμα πλαίσια της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών Ε.Μ.Π.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτό που κάνω, κάποιος mod ας το διαχειριστεί εάν χρειάζεται.
Ο σύνδεσμος (link) για να το κατεβάσει κάποιος είναι :
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΙΔΗΡΟΠΑΓΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ:
http://rapidshare.com/files/443649584/S ... RODEMA.rar
Υ.Γ. : Τον σύνδεσμο, μπορεί όποιος θέλει (εντός της λογικής και νόμιμης χρήσης που αναφέρθηκε προηγουμένως) να τον χρησιμοποιήσει και σε άλλα site από όπου εξυπηρετούνται οι συμφοιτητές μας!
-
woody_alex
- Έτος εισαγωγής: 2005
μπραβο νεε μου . ευγε !!!!