Παιδια, τελικα στο ερωτημα 5 θα παρουμε διαξονικη ενταση με ροπες, στη μια διευθυνση τη στρεπτικη απ τις πλακες και στην αλλη τη ροπη λογω εκκεντροτητας (0,1*Ν*d) ή θα πρεπει να παρουμε 3 διαφορετικες περιπτωσεις: α) κεντρικη θλιψη με τη Ν
β) Ν και τη ροπη εκκεντροτητας
γ) Ν και τη στρεπτικη (ρωταω γιατι κατι τετοιο ειπε σημερα ο κ.Τρεζος)
Ευχαριστω!
καλησπερα,στο υποστυλωμα ο ελαχιστος διαμηκης ειναι 4φ14 και θα βαλω και συνδετηρες.χρειαζεται οπλισμος περισφυξης?τελος στο 6ο ξερει κανεις τι κανουμε?ευχαριστω
ρε παιδια εχω μπερδευτει! για το τμημα του γιαννοπουλου τα σχεδια που πρπει να κανουμε στο 3ο ερωτημα ειναι η περιβαλλουσα των ροπων με μετατοπιση, το διαγραμμα των τεμνουσων, κατα μηκος τομη δοκου και τομες σε καταλληλες διατομες?
την περιβαλλουσα σε τι κλιμακα θα την κανουμε (των ροπων)?
το διαγραμμα τεμνουσων σε τι κλιμακα?
πρεπει κατω απο το διαγραμμα των τεμνουσων να βαλουμε την κατα μηκος τομη δοκου και κατω απο αυτη τα αναπτυγματα της?
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.....ξέρω πως για το 6ο ερώτημα στο πρώτο τμήμα δεν έχει διδαχθεί κάτι....υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ χρειάζεται να το κάνουμε???...ε??..
Καλημέρα παιδιά.Είμαι φοιτητής από μεγάλο έτος και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να παραδώσς το θέμα κατευθείαν στη γραμματεία χωρίς να εξεταστώ.
Εχω ακούσει οτι γίνεται.Πώς είναι η διαδικασία?
Επίσης,ο Γιαννόπουλος θέλει όλα τα σχέδια σε Α0?
Επειδή είμαι φοιτητής από μεγαλύτερο έτος και το τελευταίο μου μάθημα είναι το Μπετό Ι, μήπως έχει κανένας συνάδελφος ολοκληρωμένες σημειώσεις από το τμήμα του κ. Τρέζου; Επίσης, θα χρειαζόμουνα και τα φυλλάδια των ασκήσεων που μοιράζει στο μάθημα.
Σας παρακαλώ όποιος έχει τη δυνατότητα ας με βοήθησει, αφού είναι το τελευταίο μου μάθημα και δεν το παρακολούθησα φέτος μιας και έχω ξενοικιάσει από Αθήνα και μένω στην επαρχία.
Όποιος θέλει ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα, για να συνεννοηθούμε.
amazing_happens
5 μον θεωρια κλειστα
5 μον θεωρια ανοιχτα πλυν ματινας
θεμα το δινει πισω στους φοιτητες αμα του το πειτε και μετα απο λιγο πρηξιμο,αλλά το λέτε κ τελικά το δίνει//
gormasbou
ναι δωσε θέμα τελευταιες μερες προ εξετασης γραμματεια το θεμα σου και απλά μην ασχοληθεις για τιποτε αλλο..
αλλά τελευταίες μην σου πει ελα να σε εξετασει ο καθηγητης..το έχω κάνει κι εγώ έτσι..
ναι παιδιά μήπως έχει κάποιος σημειώσεις τρέζου ολοκλήρωμενες+ τα θέματα που έδινε μέσα στην τάξη???να περάσω να τις βγάλω μια,όποτε βολεύει... help!!!...τελευταία μαθήματα να τελειώνουμε