Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Κυκλοφοριακή Ροή (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Κυκλοφοριακή Ροή (2010-11)
Ωραια, thanks elena13!
-
Paidi Louloudi
Παιδια μήπως ξέρει κανείς απο ποιόν τύπο υπολογίζεται η κυκλοφοριακή ικανότητα σε σχέση με τον ρυθμό ροής εξυπηρέτησης;
Έχω στις σημειώσεις μου τον τύπο c = SFe αλλά δεν τον έχω δεί πουθενά στο βιβλίο.
Επιπλέον, μπορεί κάποιος να μου πει στην Άσκηση 3 που παραδώσαμε απο ποιόν τύπο δίνεται και εκεί η κυκλοφοριακή ικανότητα;
Είναι ο ίδιος;
Ευχαριστώ πολύ
Έχω στις σημειώσεις μου τον τύπο c = SFe αλλά δεν τον έχω δεί πουθενά στο βιβλίο.
Επιπλέον, μπορεί κάποιος να μου πει στην Άσκηση 3 που παραδώσαμε απο ποιόν τύπο δίνεται και εκεί η κυκλοφοριακή ικανότητα;
Είναι ο ίδιος;
Ευχαριστώ πολύ
μια ερωτηση κι εγω...στην εφαρμογη 9 σελ.28 αρχικα κοιταει στον πινακα6,35 του βιβλιου.
στο γ ομωσ ερωτημα κοιταει τν πινακα 6,25....Για ποιο λογο?απο που το καταλαβαινουμε οτι πρεπει να αλλαξουμε πινακα??
στο γ ομωσ ερωτημα κοιταει τν πινακα 6,25....Για ποιο λογο?απο που το καταλαβαινουμε οτι πρεπει να αλλαξουμε πινακα??
τελικα υπαρχει λαθοσ στο βιβλιο..επρεπε να λεει οτι βλεπουμε απο τν 6,35 και οτι εχουμε σταθμη εξ.Ε!!!chln έγραψε:μια ερωτηση κι εγω...στην εφαρμογη 9 σελ.28 αρχικα κοιταει στον πινακα6,35 του βιβλιου.
(ρωτησα την βλαχογιαννη)