Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2010-11)
Οταν υπολογιζουμε φερουσα ικανοτητα οπλισμενων δοκων σε καμψη παμε με δοκιμες(εξισωσεις ισοδυναμιας) ή απο τους πινακες με ω-μd-Msd-q;
παιδια το θεμα μας θα μπορουμε να το εχουμε μαζι?
- Gerber
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2007
Ναι πάμε με εξισώσεις ισοδυναμίας .
Το θέμα ναι μπορούμε να το έχουμε μαζί μας!
Το θέμα ναι μπορούμε να το έχουμε μαζί μας!
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...
Παιζει να μα ζητανε να λυσουμε ασκηση οχι με καθολικα αλλα με δυσμενεισ φορτισεισ?
-
korfolatis
- Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

geokasot έγραψε:Οταν υπολογιζουμε φερουσα ικανοτητα οπλισμενων δοκων σε καμψη παμε με δοκιμες(εξισωσεις ισοδυναμιας) ή απο τους πινακες με ω-μd-Msd-q;
Νομίζω δεν είναι σίγουρο αυτό. Από ό,τι έχω καταλάβει:Gerber έγραψε:Ναι πάμε με εξισώσεις ισοδυναμίας .
Αν έχουμε μόνο εφελκυόμενο οπλισμό θα έλεγα ότι πάμε με διαγράμματα CEB αντιστρόφως.
Αν έχουμε συμμετρικά οπλισμένη διατομή (άνω και κάτω) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαγράμματα αλληλεπίδρασης.
Αν έχουμε μη συμμετρικά οπλισμένη διατομή, μπορούμε είτε να αγνοήσουμε το θλιβόμενο οπλισμό, είτε για μεγαλύτερη ακρίβεια να πάμε με δοκιμές, πιστεύω θα δίνονται κι εξηγήσεις.
Σημείωση: Δεν παίρνω καμιά ευθύνη για τα παραπάνω. Επίσης, αν δεν μπούνε εξισώσεις ισοδυναμίας μην μου πει κανείς "τι μας έλεγες;...". Ο καθηγητής αστειευόμενος άφησε να αιωρείται ότι μπορεί να το έλεγε απλά για να τα μάθουμε καλύτερα. (Ύστερα όμως το ξανάπε)
Ένα παιχνίδι 'ν' η ζωή κι εκείνος που κερδίζει
είναι εκείνος π' αγαπά κι αυτός απού γλεντίζει.
είναι εκείνος π' αγαπά κι αυτός απού γλεντίζει.
^Απλώς στη θεωρία που είναι όλα κλειστά, αν δεν σου δώσει τους πίνακες θα πρέπει να υπολογίσεις τα πάντα με εξισώσεις.
Από τις διαλέξεις του Τρέζου που παρακολούθησα κατάλαβα ότι θέλει να βάλει κάτι τέτοιο στη θεωρία.
Από τις διαλέξεις του Τρέζου που παρακολούθησα κατάλαβα ότι θέλει να βάλει κάτι τέτοιο στη θεωρία.
-
karoubaleas
ποιοι ειναι οι τυποι που πρεπει να ξερουμε στη θεωρια απέξω??? ευχαριστω!!!
-
karoubaleas
και κατι αλλο: πρεπει να εχουμε χωριστο τευχακι με τους τυπους (για τη θεωρια)??? γιατι εγω τα εχω ανακατεμενα μεσα στις σημειωσεις του γιαννοπουλου!!!
Ξέρει κανείς την απάντηση του 2ου και του 3ου θέματος θεωρίας της Κανονικής 2009-10;
- Gerber
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2007
για το 2 κοιτα εδώ [ http://mycourses.ntua.gr/document/docum ... 3%EC%EF%DF]
για το 3ο ερώτημα ο σταυρός είναι λίγο παγίδα, αλλά δε νομίζω να σχετίζεται με πλακοδοκό.
για το 3ο ερώτημα ο σταυρός είναι λίγο παγίδα, αλλά δε νομίζω να σχετίζεται με πλακοδοκό.
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...