Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία I (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
-
Exeisanapthra?
- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Οδοποιία I (2010-11)
Όταν ζητείται να βρεθεί το μήκος εφαρμογής της minΔs τί κάνουμε;
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
απορια σημαντικη!!!
Γκινη η Ζωγραφου απο11/2 λεει ολα Γκινη αλλα στο προγραμμα λεει Ζωγραφου
Γκινη η Ζωγραφου απο11/2 λεει ολα Γκινη αλλα στο προγραμμα λεει Ζωγραφου
Ζωγράφου σίγουρα!!! Στις 12 γράφουμε και matlab που γίνεται στο PClab οπότε..
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με το ποιους τύπους πρέπει να ξέρουμε απέξω για τη θεωρία; Επίσης, χρειάζεται να ασχοληθούμε καθόλου με διαπλατύνσεις;
Όταν ζητείται να βρεθεί το μήκος εφαρμογής της minΔs τί κάνουμε;
+γω έχω την ίδια απορία , αν μπορεί να μας πεί κάποιός
+γω έχω την ίδια απορία , αν μπορεί να μας πεί κάποιός
Σύμφωνα με το υπόδειγμα 6, χρησιμοποιείς minΔS μέχρι να γίνει η κλίση της οριογραμής (-q) (πχ. από -2,5% να γίνει 2,5%). Επειδή δεν είχα παρακολουθήσει το συγκεκριμένο μάθημα και δεν το γράφει στο βιβλίο, καλό είναι να το επιβεβαιώσει κάποιος.
-
music
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2008
Σωστός BullsEyeBullsEye έγραψε:Σύμφωνα με το υπόδειγμα 6, χρησιμοποιείς minΔS μέχρι να γίνει η κλίση της οριογραμής (-q) (πχ. από -2,5% να γίνει 2,5%). Επειδή δεν είχα παρακολουθήσει το συγκεκριμένο μάθημα και δεν το γράφει στο βιβλίο, καλό είναι να το επιβεβαιώσει κάποιος.
Να ρωτησω, τα θεμματα θα ειναι του στυλ 1 ωρα θεωρια κλειστα βιλια και 2 ωρες ασκησεις, ανοικτα βιβλια? Η τα παντα κλειστα, και οτι θυμασαι??
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
ό,τι γραφει εδώ ισχύει. Έχει απαντηθεί και 2-3 φορες μεσα στο τοπικ οπως και ολες οι ερωτησεις των 3 τελευταιων σελιδων.
Αυτό που ισχύει είναι ότι ο έλεγχος για το minΔs γίνεται για |q|< 2,5% άρα στο θέμα και στο υπόδειγμα γίνεται από -2,5 μέχρι +2,5. Το συγκεκριμένο αναφέρεται με αστερίσκο για το minΔs στον αντίστοιχο πίνακα στο βιβλίο. Αν δηλαδή σε περίπτωση που ήταν ηταν -2% η κλίση στην ευθυγραμμία θα εφαρμοζόταν από -2 έως 2,5%. Αυτό έχω καταλάβει εγώ... Δεν ξέρω αν είναι 100% σωστό...BullsEye έγραψε:Σύμφωνα με το υπόδειγμα 6, χρησιμοποιείς minΔS μέχρι να γίνει η κλίση της οριογραμής (-q) (πχ. από -2,5% να γίνει 2,5%). Επειδή δεν είχα παρακολουθήσει το συγκεκριμένο μάθημα και δεν το γράφει στο βιβλίο, καλό είναι να το επιβεβαιώσει κάποιος.
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.