paktomenos έγραψε:Ο Τσακ Νόρις διάβασε Μηχανική 2 από το βιβλίο του Βαρδουλάκη.
είχα κάποιες αμφιβολίες για τον τύπο αλλά μετά από αυτό πάω πάσο
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.
Ο Τσάκ Νόρις έδωσε ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ λύση για τη γενικευμένη εξίσωση Navier-Stokes!!! (και μάλιστα σε μη φραγμένο σύνολο και χωρίς να χρησιμοποιήσει καν οριακές συνθήκες...)
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε
Οι διαδικασίες της προμέτρησης και της επιμέτρησης έργου είναι ταυτόσημες για τον Τσακ Νόρις.
O Τσακ Νορις αφαιρεί τα καλούπια πριν τη σκυροδέτηση.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και TechniCalD, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε
Για το δεύτερο νομίζω πρέπει να μου αποδοθούν credits merde:P.30 αργύρια παρακαλώ.
Ο Τσακ Νόρις γνωρίζει τον αναλυτικό τύπο του ολοκληρώματος e^(x^2).
Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ενώσει τις κορυφές ενός τριγώνου με μία ευθεία.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos έγραψε:
Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ενώσει τις κορυφές ενός τριγώνου με μία ευθεία.
Αυτό μπορεί να γίνει νομίζω με έξυπνα κατασκευαστικά τρίκ με χαρτιά (π.χ. κατασκευή κύκλου με κέντρο χωρίς να σηκώσεις το χέρι σου από το χαρτί)
Αυτό μπορεί να γίνει νομίζω με έξυπνα κατασκευαστικά τρίκ με χαρτιά (π.χ. κατασκευή κύκλου με κέντρο χωρίς να σηκώσεις το χέρι σου από το χαρτί)
Γκούχ γκουχ what a geek γκουχ γκουχ.
Μπορεί να γίνει χωρίς αυτά που λες όμως? .
Υ.Γ-Η υπογραφή σου τα σπάει!Δεν υπάρχει fact με τον Τσακ Νόρις που δεν μπορούμε να φτιάξουμε!
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)