Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική ΙΙ (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εδαφομηχανική ΙΙ (2010-11)
Το βιβλίο είναι με κίτρινο εξώφυλλο, εκδόσεις ΕΜΠ, "Σημειώσεις Εδαφομηχανικής, Γ.Γκαζέτας". Είναι χειρόγραφο κι αυτό. Τουλάχιστον πριν 2 χρόνια που το πήρα εγώ αυτό έδιναν. Από ότι θυμάμαι στον τομέα γεωτεχνικής το έδιναν νομίζω.
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Απότι βλέπω στο site arnos.gr έχουν ανέβει κάποιες πολύ χρήσιμες λυμένες ασκήσεις (οι περισσότερες πρέπει να είναι παλιότερα θέματα).
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
Αυτές είναι ασκήσεις του κ. Τσάμη. Είναι κι άλλες και καλύπτουν όλη την ύλη. Γενικά κυκλοφορούν μεταξύ των φοιτητών και είναι πολύ χρήσιμες.
δε βγαίνει σε άλλα χρωματάκια; εγώ το έχω σε μπλε! κάνει;panos έγραψε:Το βιβλίο είναι με κίτρινο εξώφυλλο, εκδόσεις ΕΜΠ, "Σημειώσεις Εδαφομηχανικής, Γ.Γκαζέτας". Είναι χειρόγραφο κι αυτό. Τουλάχιστον πριν 2 χρόνια που το πήρα εγώ αυτό έδιναν. Από ότι θυμάμαι στον τομέα γεωτεχνικής το έδιναν νομίζω.
bismallah
Εκτος του οτι το μπλε ειναι πιο ωραιο χρωμα, εχει στο τελος κατι παλια θεματα που δεν εχει το πρασινο.
APO7 νομίζω ότι είναι όλα ίδια γιατί σχετικά είχα ρωτήσει τη γραμματέα όταν το επέλεγα τοβιβλιο....
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
-
zoumbourloudaki
- Έτος εισαγωγής: 2006
παιδια τι ωρα γραφουμε αυριο?
Τι ώρα γράφουμε και ΠΟΥ??? Γκίνη? Αν είναι κάποιος που το παρακολουθεί αν μπορεί να μας πει...
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Στο Γκίνη. Ο κ. Γκαζέτας είπε ότι θα κάνουμε πρώτα ένα δίωρο ασκήσεις και μετά θα γράψουμε. Αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου, δεν είναι σίγουρο τι θα γίνει γιατί ο ίδιος θα λείπει για ένα συνέδριο.