Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Για να βγάλω κάποια άκρη επιτέλους ω1=2π/0,6 και ω2=2π/0,12,Α1 και Α2 τα δοσμένα....και αυτή είναι η συνάρτηση ag=-ω1^2*Α1*sin(ω1*t)-ω2^2*Α2*sin(ω2*t)...σωστά????
Συντονιστής: University Editors
φιλε το ξέρω οτι ειναι τεραστια!! ουτε f16 να πεταγαμε.. το είπα στο post μου γι αυτο άλλωστε και εξεφρασα την απορια.. διαβασε ξανα το ποστ μου. οπως και να χει ευχαριστώ πολύmanolios έγραψε:Φίλε μου είναι τεράστια επιτάγχυνση!!!Δέν είναι δυνατόν να βγαίνει τόσο μεγάλη!Yiannis007 έγραψε:παιδια καλησπερα.
Μια ερωτηση για την 6η ασκηση.. μου βγαινουν κατι επιταχυνσεις τρελες του στυλ 10 g!!! διορθωστε με αν κανω καπου λαθος.. sa=ω^2 * sd.. δινεται sd σε cm αρα sa βγαινει σε cm/s^2.. Διαιρώ με 100 για να παρω τα g.. και μου βγαινουν τα παραπανω. :p
Έχεις κάνει λάθος στην διαίρεση με το 100!!!Είναι δια 1000 διότι ξέχασες να διαιρέσεις με το g=10m/s^2
Αυτά
Ναι κ εγω αυτό εχω καταλάβει οτι πρέπει να κάνουμε.. αφού το κατάλαβα πριν από λίγο και μου ανέτρεψε όλα τα αποψινά σχέδια.. :p εχω ερώτηση στον τύπο των μκδ: o ΤΎΠΟς του pi^ ποιος είναi;taliampes έγραψε:Εμενα με παραγωγιση 2 φορες μου βγηκαν όμοια τα νουμερα.Τσεκαρε το..mdag έγραψε:Ξέρει κανείς στην άσκηση 7 πως βρίσκουμε τις τιμές της εδαφικής επιτάχυνσης ag?Γιατί αν παραγωγίσω 2 φορές την dg οι τιμές που βρίσκω δεν συμπίπτουν με αυτές του διαγράμματος....
Θα ήθελα να ρωτησω και εγώ κάτι επειδη έχω ψιλοχαθει στην συγκεκριμενη άσκηση:Στο εξέλ θα
φτιαξουμε ενα πινακα για t apo 0.01 μέχρι 10s για να εφαρμοσω μκδ για κάθε περιοδο υπολογιζοντας σε κάθε βημα
το u και θα βρούμε το μέγιστο για κάθε περίοδο???Μιλάμε για πολλές ώρες αν πρεπει να κάνουμε κάτι τέτοιο??![]()
Ευχαριστώ.
την "Ασκηση 12"...shaman έγραψε:παιδια για την επομενη φορα ποια ασκηση εχουμε να παραδωσουμε;