Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Υδρολογία (2008-09)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Υδρολογία (2008-09)
θελω κ εγω να ρωτήσω κάτι....στις ασκήσεις μπορούμε να έχουμε ανοιχτή και τη "ματίνα"??? 
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Το Σεπτέμβρη που το έδωσα επιτρεπόταν κανονικά και η Ματίνα.bob έγραψε:θελω κ εγω να ρωτήσω κάτι....στις ασκήσεις μπορούμε να έχουμε ανοιχτή και τη "ματίνα"???
-
tsiou
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Μου απάντησε ο κ. Μαμάσσης ότι τις ασκήσεις μπορούμε να τις φέρουμε και τη μέρα της εξέτασης. Ακόμη σύμφωνα με τον κ. Μαμάσση όσον αφορά την εξέταση: "Θεωρία κλειστά, ασκήσεις ανοικτά και οι σημειώσεις και διαφάνειες από internet επιτρέπονται".
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
-
mantadakis
καποιος να γραψει την υλη απο τα βιβλια και απο ματινες αναλυτικα(να ξερουμε τι θα διαβαζουμε)
βοηθεια.........
βοηθεια.........
Μηπως η υλη ειναι ιδια με την περσυνη τελικα???Γνωριζει καποιος για να απαντησει??? 
-
Wh0cares
- Έτος εισαγωγής: 2006
Υπαρχουν καποιες μικροδιαφορες,για παραδειγμα στο κεφαλαιο της εξατμισης,παρεδωσε μονο τις μεθοδους Penman,Penman monteith και Blanney Criddle.Δειτε τις σημειωσεις που εχει στο σαιτ ο μαμασης και αντιστοιχιστε τις με τα κεφαλαια του βιβλιου
ΟΚ!Ευχαριστω πολυ!! 
Παιδια,ο καθηγητης φετος δεν εχει δωσει τις ασκησεις 11 και 12 προς επιλυση...
Μηπως αυτο σημαινει οτι δεν εχουμε το κεφαλαιο 7 του μικρου βιβλιου στην υλη????
Εχει παραδωθει στο μαθημα ως θεωρια το κεφαλαιο αυτο???
Μηπως αυτο σημαινει οτι δεν εχουμε το κεφαλαιο 7 του μικρου βιβλιου στην υλη????
Εχει παραδωθει στο μαθημα ως θεωρια το κεφαλαιο αυτο???
-
Giorgitseli
- Έτος εισαγωγής: 2005
Πάντως ούτε πέρυσι εδώ που τα λέμε το κεφάλαιο 7 δεν ήταν στην εξεταστέα ύλη(αν και απ ό,τι θυμάμαι κάτι έπεσε ,χωρίς όμως να απαιτούν να λύσουμε την άσκηση έτσι και όλες οι λύσεις ήταν δεκτές)..στο τελευταίο μάθημα είχε κάνει μια σύντομη αναφορά η Μιμίκου στη διόδευση..
φέτος δεν ξέρω τι έγινε..ας πει κάποιος ..
πάντως μην τρελαίνετστε με αυτό το κεφάλαιο..υπάρχουν τόσα πράματα που έχετε να διαβάσετε απ το βιβλίο αυτό(5ο κεφάλαιο sos!!!!!!!!!+υδ. ισοζύγιο)..
φέτος δεν ξέρω τι έγινε..ας πει κάποιος ..
πάντως μην τρελαίνετστε με αυτό το κεφάλαιο..υπάρχουν τόσα πράματα που έχετε να διαβάσετε απ το βιβλίο αυτό(5ο κεφάλαιο sos!!!!!!!!!+υδ. ισοζύγιο)..
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Ναι σιγουρα!!!
Γι αυτο θα ανακουφιστω πολυ αν μαθω οτι δεν εχουμε το τελευταιο κεφαλαιο!!
Γι αυτο θα ανακουφιστω πολυ αν μαθω οτι δεν εχουμε το τελευταιο κεφαλαιο!!