Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική των Ρευστών (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική των Ρευστών (2010-11)
Τελικα μεχρι ποτε ειναι η παραδοση της 5ης σειρας ασκησεων?μεχρι αυριο Δευτερα ή μπορουμε και μεχρι την Τεταρτη το πρωι?
-
amazing_happens
- Έτος εισαγωγής: 2007
Περασε η προθεσμια για την παραδοση της 5ης σειρας?
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
Άρα παράδοση μέχρι Τετάρτη πριν την ανάρτηση της λύσης το μεσημέρι, δια ζώσης ή στη θυρίδα του τομέα!neaoktana έγραψε:η Λύση της 5ης Σειράς δεν θα αναρτηθεί αύριο, αλλά την Τετάρτη το μεσημέρι
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
-
amazing_happens
Αυτο ισχυει σιγουρα? Γιατι δεν πηραμε καμια επιβεβαιωση απο τον δασκαλο... Οκ, η αναρτηση θα γινει την Τεταρτη το μεσημερι αρα εχουμε προθεσμια μεχρι την Τεταρτη στις 15:30? ανεξαρτητως με τον αν θα κλεισει η σχολη ή οχι αυριο???Elendil έγραψε:Άρα παράδοση μέχρι Τετάρτη πριν την ανάρτηση της λύσης το μεσημέρι, δια ζώσης ή στη θυρίδα του τομέα!neaoktana έγραψε:η Λύση της 5ης Σειράς δεν θα αναρτηθεί αύριο, αλλά την Τετάρτη το μεσημέρι
1. Αποκτήστε την ικανότητα να διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές των ανακοινώσεων-δηλώσεων σήμερα, των Συμβάσεων αύριο.
2. Διδαχτείτε από την εμπειρία - συμβουλές των παλαιοτέρων συναδέλφων, σήμερα και αύριο
3. Γενικότερον αφομοιώστε την ηλεκτρονική υπογραφή...
2. Διδαχτείτε από την εμπειρία - συμβουλές των παλαιοτέρων συναδέλφων, σήμερα και αύριο
3. Γενικότερον αφομοιώστε την ηλεκτρονική υπογραφή...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
δασκαλε εχω απορια.στην σχεση 41β σελ 72 στις σημειωσεις δεν θα πρεπε να ειναι Dρ/Dt+ρ*divV=0?δηλαδη επι ρ το δευτερο μελος.και το βιβλιο χωρις ρ το εχει αλλα δεν μου βγαινει.
Ενδιαφέρουσα ερώτηση, η επόμενη παρακαλώgelos έγραψε:δασκαλε εχω απορια.στην σχεση 41β σελ 72 στις σημειωσεις δεν θα πρεπε να ειναι Dρ/Dt+ρ*divV=0?δηλαδη επι ρ το δευτερο μελος.και το βιβλιο χωρις ρ το εχει αλλα δεν μου βγαινει.
Σοβαρά τώρα, μόλις τελειώσω με το κρισιμότατο "τεμάχιο" 8 θα το κοιτάξω.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
gelos έχεις δίκιο... http://en.wikipedia.org/wiki/Navier-Stokes_equations στο σημείο που λέει Other equations το έχει και με τις δύο γραφές.
Αχ, πού είναι τα ρευστά; Μπορώ να ξαναδώσω ρευστά αντί για αστικά;
Αχ, πού είναι τα ρευστά; Μπορώ να ξαναδώσω ρευστά αντί για αστικά;
@νεαοκτανα : στην 5.2 μπορουμε να θεωρησουμε υδροστατικη κατανομη των πιεσεων σε καποια ή σε ολες τις διατομες???ευχαριστω
σε ολες(δεν ειμαι ο νεαοκτανα)