Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Υδρολογία (2008-09)
Συντονιστής: University Editors
- gandalf
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2006
Re: Τεχνική Υδρολογία (2008-09)
Το Excel από το site του μαθήματος που αναφέρει ποιες ασκήσεις έχει παραδώσει ο κάθε φοιτητής:
ΕΔΩ το λινκ από το site.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
υπάρχει κανείς που να έχει σωστά λυμένες την 8η και 9η άσκηση;αν ναι, θα μπορούσε να τις ανεβάσει;
-
Epistimonas_
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2008
Μήπως μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά αν στις εξετάσεις θα είναι ανοιχτό ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (π.χ. η Ματίνα)???
Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο. Ο παράλογος προσαρμόζει τον κόσμο στα μέτρα του. Συνεπώς όλη η πρόοδος βασίζεται στον παράλογο άνθρωπο.
- MaRKiSi0s^
- Ιδρυτικό Μέλος
Να οι δικές μου, δεν μου έχει διορθώσει τίποτα απ' ότι βλέπω...gk έγραψε:υπάρχει κανείς που να έχει σωστά λυμένες την 8η και 9η άσκηση;αν ναι, θα μπορούσε να τις ανεβάσει;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Καταχωρήθηκαν
Αιτία: Καταχωρήθηκαν
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
ευχαριστώ markisios
μηπωσ θα μπορουσε καποιοσ να ανεβασει και τισ υπολοιπεσ ασκησεισ,αν υπαρχουν διορθωμενεσ??
2.5 μέρες να το παλέψω ή άστο καλύτερα? 
Mαλλον αστο!
Να μη σε παρω και στο λαιμο μου,αλλα μου φαινεται σχετικα περιεργο και λεπτομερες μαθημα...
Δε νομιζω οτι βγαινει μεσα σε τοσο λιγο χρονο...
Να μη σε παρω και στο λαιμο μου,αλλα μου φαινεται σχετικα περιεργο και λεπτομερες μαθημα...
Δε νομιζω οτι βγαινει μεσα σε τοσο λιγο χρονο...
Πρωτον εχεις 3,5 μερες, δευτερον προσπαθησε, οντως εχει λεπτομερειες αλλα δεν ειναι και τοσο 'βουνο' νομιζω...Κι επισης η επομενη βδομαδα δεν ειναι τοσο βαρβατη, δεν εχεις τιποτα να χασεις 
42
-
Wh0cares
Παλεψε το,τουλαχιστον τις ασκησεις που πεφτουν μαθε να λυνεις, οσο για τη θεωρια οι ερωτησεις δε φαινονται και τοσο δυσκολες,πολλες ειναι και κρισεως αποτι εχω δει.Υπαρχει και αρνητικη βαθμολογια βεβαια,αλλα τουλαχιστον το λαθος μετραει κατα το αρνητικο μισο του σωστου,οποτε καλυτερα απο την υδραυλικηsepsis έγραψε:2.5 μέρες να το παλέψω ή άστο καλύτερα?
ΥΓ->Υπαρχει καποιο σαιτ με banners μουσικου εξοπλισμου? Οπως τα δικα σ για τον mesa boogie ας πουμε...εψαξα αλλα δε βρηκα . thx