Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ημερομηνίες Προόδων και Παράδοσης Θεμάτων 8ου εξ. (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Ημερομηνίες Προόδων και Παράδοσης Θεμάτων 8ου εξ. (2010-11)
Με την πρόοδο της Αντισεισμικής τεχνολογίας κανένα νέο?? 
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Επειδή το έγραψα στο shoutbox και χάθηκε, μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος για το ποιες παρατάξεις σκέφτηκαν τη φαεινή ιδέα ακύρωσης των προόδων και ποιες το υπέγραψαν στο ΔΣ τελικά; Αν γίνεται παρακαλούμε σύντομα, γιατί πρέπει να αποφασίσουμε και μεις μέρα που είναι αύριο... 
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
H πρόοδος της αντισεισμικής τεχνολογίας θα γίνει κανονικά.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
-
woody_alex
- Έτος εισαγωγής: 2005
κοκοκοκο δε απανταει κανειιιιιιιιιιςLost.in.Athens έγραψε:Επειδή το έγραψα στο shoutbox και χάθηκε, μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος για το ποιες παρατάξεις σκέφτηκαν τη φαεινή ιδέα ακύρωσης των προόδων και ποιες το υπέγραψαν στο ΔΣ τελικά; Αν γίνεται παρακαλούμε σύντομα, γιατί πρέπει να αποφασίσουμε και μεις μέρα που είναι αύριο...
δε θα παει ουτε μια ψηφος χαμενη
Η προοδος της Αντισεισμικης Τεχνολογιας Ι μεταφερεται για την Πεμπτη 2 Ιουνιου την 1η ωρα του μαθηματος συμφωνα με ανακοινωση στο site του μαθηματος.
-
amazing_happens
Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην λες...Elendil έγραψε:H πρόοδος της αντισεισμικής τεχνολογίας θα γίνει κανονικά.
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
Παιδιά μήπως παίζει καμιά Μύκονος την άλλη βδομάδα και ακυρωθούν πάλι οι πρόοδοι με απόφαση ΔΣ "περί αναψυχής των φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών"; να ξέρουμε να προγραμματίζουμε μη διαβάζουμε τζαμπα
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
Off topic:
Πες τα ρε amazing... Μη κράξω κι εγώ τα κομματόσκυλα και γίνω γραφικός...
Off topic:amazing_happens έγραψε:Off topic:Elendil έγραψε:Off topic:
H πρόοδος της αντισεισμικής τεχνολογίας θα γίνει κανονικά.
Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην λες...![]()
![]()
Πες τα ρε amazing... Μη κράξω κι εγώ τα κομματόσκυλα και γίνω γραφικός...
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
Νίκος Γκάτσος
Frank Zappa
Νίκος Γκάτσος
Frank Zappa
-
amazing_happens
Χωρις πλακα, δεν φταινε τα κομματοσκυλα! Βρισκουν και τα κανουν!Elendil έγραψε: Μη κράξω κι εγώ τα κομματόσκυλα και γίνω γραφικός...[/offtopic]

- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
Επειδή ντρέπονται να το πουν οι άλλοι αλλά εγώ στα @@ μου, απ'όσο γνωρίζω (το "γνωρίζω" στα κομματοσκυλίστικα έχει να κάνει με τη μεριά που στο λέει, και συνεπώς έχει μια σχετικότητα) το ΔΣ αυτό το πρότεινε η ΔΑΠ, με την ανοχή των υπολοίπων παρατάξεων πλην ΠΚΣ που δεν το ψήφισε. Και η ΠΚΣ βέβαια δεν νομίζω να έκανε παλληκαριά εκείνη την ώρα, αφού γενικώς δεν συμμετέχει ενεργά-ψηφίζει στα ΔΣ.Επειδή το έγραψα στο shoutbox και χάθηκε, μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος για το ποιες παρατάξεις σκέφτηκαν τη φαεινή ιδέα ακύρωσης των προόδων και ποιες το υπέγραψαν στο ΔΣ τελικά; Αν γίνεται παρακαλούμε σύντομα, γιατί πρέπει να αποφασίσουμε και μεις μέρα που είναι αύριο...
Κάθε διαφορετική όψη επί του πράγματος καλοδεχούμενη, να μας διαφωτίσει κιόλας γιατί έχει πέσει μια ομερτά στο σκηνικό.
Θα είσαι εκεί, Πέμπτη και Παρασκευή μόνο παίζει να λείψεις. Spoiler: show
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.