apo7 έγραψε:Προς μορισον,
Ενταξει, δε σου αρεσει η ως εχουσα κατασταση. Δε συμφωνεις με την προταση μου για τους υπολοιπους δυσαρεστημενους. Δεκτο. Πες ομως και συ μια λυση, μια προταση. Εστω, να μην υπαρχει φοιτητικος συλλογος.
Μα αυτό σου εξηγώ.Ασε με εμένα, ο λόγος γενικά που δεν ακούγονται προτάσεις, είναι γιατί αυτές, στο λίγο χρόνο ζωής τους(γιατί μετά ή θα σβίσουν ή θα τις καπηλευτούν) θα "χαρακτηριστούν" είτε απο τους μεν είτε απο τους δε.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
airetikos έγραψε:Ίντζε μικρός είναι ο γκούσια θα καταλάβει τι εννοείς. Από κει και μετά απο 7 σου είπαμε ότι προτάσεις (και όχι λεφτά) υπάρχουν ευήκοοα ώτα λείπουν.
φιλε νομιζω οτι καταλαβεινω απο το πρωτο ετος...αδιαφορια πληρης.
Δεν καταλαβαίνεις όμως τη διαφορά μεταξύ μούχλας σχολής και "μούχλας" που διαβλέπει η ιντζε εδώ αυτό είπα. Απο κει και πέρα μην ανησυχείς έχεις "ξεπαρθενευτεί" από εμπειρίες του κομματισμού και φαντάζομαι ότι θα κατάλαβες αρκετα.
apo7 έγραψε:Προς μορισον,
Ενταξει, δε σου αρεσει η ως εχουσα κατασταση. Δε συμφωνεις με την προταση μου για τους υπολοιπους δυσαρεστημενους. Δεκτο. Πες ομως και συ μια λυση, μια προταση. Εστω, να μην υπαρχει φοιτητικος συλλογος.
Μα αυτό σου εξηγώ.Ασε με εμένα, ο λόγος γενικά που δεν ακούγονται προτάσεις, είναι γιατί αυτές, στο λίγο χρόνο ζωής τους(γιατί μετά ή θα σβίσουν ή θα τις καπηλευτούν) θα "χαρακτηριστούν" είτε απο τους μεν είτε απο τους δε.
Θα σου΄λεγα "φοβουνται ωρε οι ΠΑΟΚσηδες" (μηπως χαρακτηριστουν), αλλα δεν εχουμε ΠΑΟΚσηδες. Ε, τι να σας κανω.
Συμφωνώ με την γνώμη αυτή(Παοκτζίδες-παλικάρια ).Αλλα να ξέρεις ο άλλος που κάνει προτάσεις και καλά,την έχει "κάψει την καλύβα του",και του έχει δωθεί ρετσέτα, απ' έξω ή απο κάποιον μεγαλύτερο για πώς να την στηρίξει κιόλας.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άν και εγώ τους πάω τους Μπαοκτζήδες (αν και ο Ασανσερούλης-Σκουλήκι είναι πιο ανεξάρητος όπως και η γιαγιά ) θα έλεγα να χαμε Μπαοκτσή πρόεδρο και στη σχολή για να κράζει μονίμως και να παίρνει την εύνοια που του αναλογεί προς όφελος της σχολής (ξέρετε εσείς μπαοκια )