Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Και το σημαντικότερο: δεν επαναλαμβάνουμε τον εαυτό μας με self-quoting.
Συντονιστής: University Editors
Και το σημαντικότερο: δεν επαναλαμβάνουμε τον εαυτό μας με self-quoting.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Αφού το βρήκες για πες μας κι εμάς...karoubaleas έγραψε:ok!!! το βρήκα!!!
Eυτυχως που μου το ειπες για να μην περιμενω αδικα απαντηση απο τον κ.Μπαδογιαννη. Ο βασικοτερος λογος που ειχα παρατησει το μαθημα περυσι ηταν αυτος ακριβως. Το ειχε το τμημα παλι ο κ.Κωτσοβος και παλι η κατασταση για το 3ο τμημα θυμιζε μια παλια γκοφρετα, την ΚΟΥΚΟΥ-ΡΟΥΚΟΥ! Ειπα του χρονου θα αλλαξουν οι καθηγητες, δεν μπορει!!!eleni7 έγραψε:@amazing_happens κράξε ελεύθερα!κ γω μαζί σου!αν και καθόλου δε με χαροποιεί αυτό..γενικά τα 'παράπονα' (ας μην πω αγανάκτηση για την αυτονόητη αντιμετώπιση που θα έπρεπε να έχει ο καθένας μας) όσον αφορά το 3ο τμήμα είναι πολλά..εγώ έστειλα με mail τις ασκήσεις 3+4 στον κ.Μπαδογιάννη κ απάντηση(έστω ένα απλό οκ όπως για τις πρώτες!) δεν έχω λάβει..προσπάθησα να τις στείλω κ στον κ.Κωτσοβό κ απέτυχα γιατί ή λάθος είναι η διεύθυνση που υπάρχει στo mycourses ή δεν ισχύει πλέον κ κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να ενημερώσει..οπότε θα μείνω με την απορία αν θα μετρήσουν οι ασκήσεις μου,όπως κ άλλοι φαντάζομαι!κ μιας κ τα λέμε,είναι αξιοζήλευτο το ενδιαφέρον για αναπληρώσεις του 3ου τμήματος τη στιγμή που και τα 2 άλλα τμήματα έχουν ήδη βγάλει άλλο μόνιμο πρόγραμμα για όλα τα χαμένα μαθήματα..μπράβο!![]()
Θα του βαλεις δυσκολα... Να το ξερεις αυτο!airetikos έγραψε:Καλά που μου το θυμίσατε. Επειδή δεν τον βλέπω πρόθυμο για αναπλήρωση να συντονιστούμε να τον πιέσουμε να ΚΑΝΕΙ έστω ένα δίωρο αναπλήρωση μάθημα...... Εϊναι ντροπή.