Δοκίμασε να αλλάξεις και το πλάτος του ζυγώματος σου...έτσι κερδίζεις και σε χώρο!
Τη περασμένη Πέμπτη 26/5 o Tρέζος τι έκανε στο μάθημα;
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος! Αλκυόνη Παπαδάκη
Περσυ εμενα μου ειχε βγει 1,3μ το υψος του ζυγωματος (ολικο με 17cm πλακα) και το bw 50 cm. Μην τρελενεστε με τις διαστασεις παντως. Δηλαδη οκ στα 3μ που ειχαμε σαν υψος οροφου (αν θυμαμαι καλα) το 1,3 ειναι απαγορευτικο αλλα ενταξει δεν θα το κατασκευασουμε κιολας. Λυσεις υπαρχουν (π.χ. προενταση) ....
οπως τα λεει απο πανω ειναι παιδια. τετοιες διαστασεις θα βγαλετε και ακομα μεγαλυτερες.απλα το θεμα αυτο οπως ειχαν πει οι καθηγητες ηταν του μπετο 1 και το μετετρεψαν για το μπετο 2.ετσι εχετε οροφο 3 μετρα και βγαζετε δοκαρι 1,5 μετρο.μη το σκεφτεστε συνεχιστε κανονικα.
Το ύψος του ισογείου εμένα είναι 6.6 μέτρα... Τώρα αν εσάς σας έχει δώσει 3 μέτρα (???) μου φαίνεται περίεργο! Πάντως δεν ενοχλεί το δοκάρι, αφού έχεις τη γερανογέφυρα στα 3 μέτρα, οπότε ούτως η άλλως αναξιοποίητο είναι το υπόλοιπο ύψος, εφόσον χωράει και ο μηχανισμός που την κινεί.
Ο Τρεζος οχι για κανενα λογο. δεν στα κοιταει καν.
Ο Γιαννοπουλος μπορει να τα κοιταξει αλλα παιζει να σου κοψει κανα 2-3 μοναδες, τουλαχιστον ετσι ειχε κανει στο μπετο 3...
Εκτυπωση και ξεπατικωμα απο πανω.
Παιδια ξερετε αν εχει δωθει καποια διευκρινηση για το πως εξεταζω τον κοντο προβολο? Δηλαδη ως ορθογωνικο η οπως φαινεται στην εκφωνηση?Και αν ισχυει το δευτερο πως υπολογιζω τον λοξο οπλισμο για την αναληψη των λοξων εφελκυστικων τασεων?(σελ 20 των σημειωσεν του Κ.Γιαννοπουλου για τους κοντους προβολους)ευχαριστω!