μετρα ελαστικοτητας το Ε4=10*cbr=120
Ε1=Sm και τα αλλα Ε με τον τυπο σελιδα 106
psych821 εχεις κανει καποιο λαθος στις αντικαταστάσεις μάλλον θα επρεπε να σου αστοχει η ασφαλτικη στρώση μονο
την Τεταρτη δεν θα γινει μάθημα γιαυτό θα πάμε την Παρασκευή για προφορική εξέταση
για το ερωτημα 7 απο τη διαβάθμιση Δ παίρνουμε μια τυχαία ενδιάμεση τιμή
''ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ''
σε ευχαριστω kyr38...και θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο...η ασφαλτικη στρωση θεωρειτε οτι αστοχει επειδη το εr βγαινει αρνητικο η επειδη οι επιτρεπομενεσ διελευσεισ< των ισοδυναμων?και ρωταω επειδη εμενα το εr μου βγαινει αρνητικο και θεωρω οτι κατω απο ρίζα δεν γινεται να εχουμε αρνητικο αριθμο οποτε είναι άτοπο οποτε αστοχεί....παράλογο?δν ξέρω...
zoumbourloudaki έγραψε:σε ευχαριστω kyr38...και θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο...η ασφαλτικη στρωση θεωρειτε οτι αστοχει επειδη το εr βγαινει αρνητικο η επειδη οι επιτρεπομενεσ διελευσεισ< των ισοδυναμων?και ρωταω επειδη εμενα το εr μου βγαινει αρνητικο και θεωρω οτι κατω απο ρίζα δεν γινεται να εχουμε αρνητικο αριθμο οποτε είναι άτοπο οποτε αστοχεί....παράλογο?δν ξέρω...
Δεν έχει να κάνει το πρόσημο. αυτό δείχνει απλά αν είναι εφελκυσμός ή θλίψη. πιθανώς έχεις κάνει λάθος στις πράξεις, τσέκαρε τα Ε όπως λέει παραπάνω ο kyr38 ( εγώ αυτά είχα λάθος και δεν μου έβγαινε).
kyr38 εχεις δικιο καπου εκανα λαθος στους υπολογισμους....
οσον αφορα τη 2η ασκηση, πως βρισκουμε το W18; κατι με τα ΕΜΗΚ παιζει να κανουμε....
μηπως κανουμε ΕΜΗΚ*(Αριθμο αξονων)=Αριθμος Αξονων/Ημερα και μετα μαζι με τα ΣΙ να βρουμε ΣΙΔ και συνολικο αθροισμα;
Η προφορική εξέταση είναι για Παρασκευή 17/6 και ξεκινάει από τις 11.00 και τελείωνει στις 18.00 . Για λίστα ονομάτων και ωρών συγκεκριμένα δες την σχετικη ανακοίνωση στο mycourses.