Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αστικά Υδραυλικά Έργα (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Αστικά Υδραυλικά Έργα (2010-11)
Παιδιά η Ματίνα βοηθάει;Η δεν μπορούμε να βασιστουμε σ αυτή;
H προσωπική μου γνώμη είναι ότι η ματίνα είναι εντελώς άχρηστη, εκτός φιλοσοφίας μαθήματος.. Γενικά ζητούν κάτι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο ακόμα και αν το βγάλεις με το μάτι, ενώ η ματίνα υπολογίζει πως θα στείλει διαστημόπλοια στη σελήνη!
εκεί που σταματάει η λογική... ξεκινάει το πανεπιστήμιο!
Παιδιά καλησπέρα. Το μάθημα εξετάζεται με ανοιχτές σημειώσεις?
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Διάβασε εδώ αναλυτικά τι επιτρέπεται
αρα χωρις παρακολουθηση πως διαβαζουμε????Peace088 έγραψε:H προσωπική μου γνώμη είναι ότι η ματίνα είναι εντελώς άχρηστη, εκτός φιλοσοφίας μαθήματος.. Γενικά ζητούν κάτι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο ακόμα και αν το βγάλεις με το μάτι, ενώ η ματίνα υπολογίζει πως θα στείλει διαστημόπλοια στη σελήνη!
ρε παιδιά και πως θα ελέγχουν?? θα συγκρίνουν γραφικό χαρακτήρα αν οι σημειώσεις είναι δικές μας ή κλεμένες? ότι εχει ευχαρίστηση ο καθένας θα φέρει..
εκεί που σταματάει η λογική... ξεκινάει το πανεπιστήμιο!
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Όπως και στα άλλα νερά (Ρευστά + Εφαρμ.Υδρ.) έτσι και εδώ, νομίζω πως οι σημειώσεις και κυρίως οι ασκήσεις που υπάρχουν στη σελίδα του μαθήματος (πολλές είναι και πρόσφατα λυμένα παλιά θέματα) αρκούν.shaman έγραψε:αρα χωρις παρακολουθηση πως διαβαζουμε????Peace088 έγραψε:H προσωπική μου γνώμη είναι ότι η ματίνα είναι εντελώς άχρηστη, εκτός φιλοσοφίας μαθήματος.. Γενικά ζητούν κάτι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο ακόμα και αν το βγάλεις με το μάτι, ενώ η ματίνα υπολογίζει πως θα στείλει διαστημόπλοια στη σελήνη!
Μπορείς να διαβάσεις τι έγινε πέρσι στην επαναληπτική εξεταστική εδώPeace088 έγραψε:ρε παιδιά και πως θα ελέγχουν?? θα συγκρίνουν γραφικό χαρακτήρα αν οι σημειώσεις είναι δικές μας ή κλεμένες? ότι εχει ευχαρίστηση ο καθένας θα φέρει..
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις θεωρίας στην εξέταση πού βρίσκονται? Γιατί μερικές είναι λίγο περίεργες.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Τις απαντάει πάνω στα θέματα. Π.χ. αν δεις στη θερινή 2010 έχει με bold τη σωστή απάντηση.
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
παιδια μεσα στην υλη ειναι και αρδευτικα εργα?πχ να ποτιζονται καλλιεργειες κλπ?η μονο υδρευσεις και αποχετευσεις?
ευχαριστω
ευχαριστω