stv7 έγραψε:παιδια μηπως εχει μοιραστει και αλλη ασκηση μετα την 20? επειδη μεχρι τωρα ολες ειναι ιδιες με τις περσινες που υπαρχουν στο mycourses μηπως ειναι ιδια με την τελευταια σειρα που ειναι για γραμμες επιρροης?ευχαριστω.
έχουν μοιραστεί άλλες 2-3 ασκήσεις μέχρι 23 νομίζω και είναι πάνω στις γ.ε. μπες στο mycourses στις εργασίες στη στατική 1 και θα τις βρεις
μήπως υπάρχει πουθενά η εκφώνηση της προόδου γιατί δεν τη βρίσκω πουθενά. επίσης νομίζω ότι τα αποτέλ της προόδου τα μαζέψανε από τον τομέα , ξέρει κανείς πού μπορώ να ψάξω ?
koutsou-bilo έγραψε:μήπως υπάρχει πουθενά η εκφώνηση της προόδου γιατί δεν τη βρίσκω πουθενά. επίσης νομίζω ότι τα αποτέλ της προόδου τα μαζέψανε από τον τομέα , ξέρει κανείς πού μπορώ να ψάξω ?
ναι τα μαζεψαν για να βαλουν τα αποτελεσματα της στατικης 3...αυτο που γνωριζω ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα την τεταρτη 22/6 θα γινει επαναληπτικο μαθημα οπου θα λυθουν αποριες,θα δωθουν οι προοδοι και θα αναλυθουν οι παρατηρησεις που εγιναν στα γραπτα.απλα για να γινει το μαθημα πρεπει να δηλωσουν συμμετοχη τουλαχιστον 10 ατομα.ενδιαφερεσαι?
"Αν δεν κοιτας εκει που θες να πας, θα πας εκει που κοιτας" Δ.Α.Κ.
koutsou-bilo έγραψε:μήπως υπάρχει πουθενά η εκφώνηση της προόδου γιατί δεν τη βρίσκω πουθενά. επίσης νομίζω ότι τα αποτέλ της προόδου τα μαζέψανε από τον τομέα , ξέρει κανείς πού μπορώ να ψάξω ?
ναι τα μαζεψαν για να βαλουν τα αποτελεσματα της στατικης 3...αυτο που γνωριζω ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα την τεταρτη 22/6 θα γινει επαναληπτικο μαθημα οπου θα λυθουν αποριες,θα δωθουν οι προοδοι και θα αναλυθουν οι παρατηρησεις που εγιναν στα γραπτα.απλα για να γινει το μαθημα πρεπει να δηλωσουν συμμετοχη τουλαχιστον 10 ατομα.ενδιαφερεσαι?