Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αστικά Υδραυλικά Έργα (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Αστικά Υδραυλικά Έργα (2010-11)
zupi οι λύσεις είναι στη σελίδα του κ. Κουτσογιάννη. Αν δεν τις βλέπεις μπορεί να έχεις αποθηκευμένη παλιά σελίδα στον περιηγητή σου. Κάνε ανανέωση σελίδας.
ρε παιδιά η βλακεία η υπέρτατη είναι ότι για ένα λάθος στη θεωρία σου αφαιρούν μισό σωστο! μα όποιος κάνει ένα δύο λάθη δεν είναι τυχοδιώκτης! έλεοσ!
εκεί που σταματάει η λογική... ξεκινάει το πανεπιστήμιο!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!
Σε γενικές γραμμές πώς έγραψε η πλειοψηφία?Πιστεύετε ότι με βαθμό κοντά στο 4 σε περνάει?
Σε γενικές γραμμές πώς έγραψε η πλειοψηφία?Πιστεύετε ότι με βαθμό κοντά στο 4 σε περνάει?
Παντως εμενα μου φάνηκαν τσιμπημένα τα θέματα. Όχι οτι ειχα λύσει πολλές ασκήσεις αλλα οσο να ναι πιστεύω οτι ειχα κατανοησει σε γενικές γραμμές το μάθημα..Τωρα η αρνητική βαθμολόγηση πραγματικά απαράδεκτο...Και νομίζω οτι σε κάποιες παιζουν και δύο σωστά υπό προϋποθέσεις που δεν αναφέρονται στην εκφώνηση. Οπότε πολύ διφορούμενες. Μακάρι να δείξουν και λίγη επιεικια.
Συμφωνώ απολύτως με αυτό που λες και για αυτό το λόγο θεωρώ την αρνητική βαθμολόγηση στο συγκεκριμένο μάθημα απαράδεκτη.Πιστεύω ότι θέλουν να αποφύγουν τη λογική προ-πο στη θεωρία αλλά το παρακάνουν.τα θέματα ήταν όντως λίγο τσιμπημένα ειδικά αυτό των υδρεύσεων.Reporter έγραψε:Και νομίζω οτι σε κάποιες παιζουν και δύο σωστά υπό προϋποθέσεις που δεν αναφέρονται στην εκφώνηση.
Βγηκαν οι απαντησεις γτ ουτε εγω τις βρισκω πουθενα
http://itia.ntua.gr/courses/aye/list_exams.html
εκεί που λέει ακαδημαϊκό έτος 2010-11..
εκεί που λέει ακαδημαϊκό έτος 2010-11..
regnabo..regno..regnavi..sum sine regno..
προοδου εχει μονο
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Πώς τα έχουν δει τόσα άτομα τότε; Κάνε refresh τη σελίδα, το λέω για τελευταία φορά!
ingenieurin26 έγραψε:zupi οι λύσεις είναι στη σελίδα του κ. Κουτσογιάννη. Αν δεν τις βλέπεις μπορεί να έχεις αποθηκευμένη παλιά σελίδα στον περιηγητή σου. Κάνε ανανέωση σελίδας.
-
vassilia_gr
- Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
Στις ανακοινωσεις θα βρειτε το link για τις λύσεις οχι(προς το παρον) στα θεματα εξετασεων
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάρτης