Παιδιά μην αγχώνεστε για τη Φιλοσοφία... Κάντε μια ανάγνωση το βιβλίο και αυτά που έχει στο mycourses και είναι οκ. Περνιέται το μάθημα... Επίσης να υπενθυμίσω ότι πήγε για τις 8 Ιουλίου...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
Φιλε μου akis το βιβλιο-σημειωσεις δεν διαβαζεται ευκολα κ επισης έχει λιγα παραδείγματα για να σου δώσουν να καταλάβεις τι εννοεί ο ποιητης.Επισης μετα απο επικοινωνια με τον καθηγητη μου ειπε πως οι σημειωσεισ στο mycourses δεν αρκουν. Επειδή μπορεσα να παω 2 φορεσ στο μαθημα ειδα οτι μετραει πολυ η παρακολουθηση και αρα οι σημειωσεις, αντι να διαβαζω προτασεις 6 σειρων κ να εχω μεσα 10 αγνωστεσ λεξεις.Επισης το μαθημα πηγε πριν τη φορτραν οποτε 1.5 μερα θα μου στερησει απο το διαβασμα της τελευταιας που δεν ειναι παιξε γελασε.Γιαυτο αν κάποιος έχει σημειωσεις θα ηταν πολυ χρησιμες.
Αν διαβάσεις από το σύγγραμμα, είσαι καλυμένος για μεγάλο ποσοστό της ύλης. Επίσης, συνήθως μπαίνουν ίδια θέματα Ιούνιο - Σεπτέμβρη, οπότε πήγαινε απλώς για να πάρεις τα θέματα και το δίνεις το Σεπτέμβρη, για να μη χάσεις χρόνο από τη fortran.
Τι ανάγνωση του βιβλίου ρε παιδιά, ποιο πολύ σε μπερδεύει παρά σε βοηθάει... Τεσπά ξέρει κανείς πως απαντιέται η "συγκρίνεται τις εκδοχές γνώσης ενός μαθητή της 'αλήθειας' του πυθαγορίου θεωρήματος (εξετάστε το είδος της αλήθειας που συμμετέχει στις εκδοχές που θα αναφέρεται"; Φαίνεται να την αγαπάει αυτήν την ερώτηση, κ νομιζω οτί η μια θεώρηση της γνώσης που ζητάει είναι κατά Νοζικ.
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως 60% των τοπ φοιτητών είναι ρεαλιστικά ανεπαρκείς...