Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική των Ρευστών (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική των Ρευστών (2010-11)
Ευχαριστώ πολυ!!
οι δυναμεις που λες οτι αναιρουνται αφορουν το υγρο αριστερα και προκυπτουν οι F3 και F4 εγω λεω για το υγρο δεξια . Δεν υπαρχει ανωση μεχρι την σταθμη του υγρου ?pinkrose έγραψε:Δεν ξέρω αν έχω πολυκαταλάβει τι ρωτάς..Αλλά γενικά τις δυνάμεις τις προεκτείνουμε ως την επιφάνεια του υγρού(πραγματική ή θεωρητική).Οπότε νομίζω, η δύναμη που λες φεύγει με ένα μέρος εκείνης που πάει προς τα κάτω.pakis έγραψε:να ρωτησω κατι απο υδροστατικη..
στη σελιδα 38 των σημειωσεων, το υγρο που βρισκεται δεξια με γ1 εκτος απο τη δυναμη F6 δεν δινει και μια δυναμη προς τα ανω με σχημα το μηκος του τοξου ΟΒ και πλευρες τις προεκτασεις των Ο και Β προς τα αριστερα και προς τα ανω αντιστοιχα (λογω της σταθμης δεξια )?
Οποιος απαντησει τον ευχαριστω..
λοιπον φιλε , οπως λεει και ο δασκαλος στις σημειωσεις του η Fz εξαρταται απο την καμπυλοτητα του φορεα και την κοινη λογικη.εδω η ανωση που υπαρχει ειναι μονο στο ΟΒ (οχι το εσωτερικο του ταταρτοκυκλιου αλλα μονο το κομματι πανω αποι αυτο ωστε να συμπηρωθει τετραγωνο και μεχρι τη σταθμη του υγρου δεξια.Ενω οι δυναμεις προς τα κατω δηλ τα βαρη του νερου ειναι παλι αυτο το κομματι πανω απο το ΟΒ και το νερο που βρισκεται μεσα στο ημικυκλιο.τα πρωτα αναιρουνται και μενει μονο το νερο του ημικυκλιου προσ τα κατω.pakis έγραψε:οι δυναμεις που λες οτι αναιρουνται αφορουν το υγρο αριστερα και προκυπτουν οι F3 και F4 εγω λεω για το υγρο δεξια . Δεν υπαρχει ανωση μεχρι την σταθμη του υγρου ?pinkrose έγραψε:Δεν ξέρω αν έχω πολυκαταλάβει τι ρωτάς..Αλλά γενικά τις δυνάμεις τις προεκτείνουμε ως την επιφάνεια του υγρού(πραγματική ή θεωρητική).Οπότε νομίζω, η δύναμη που λες φεύγει με ένα μέρος εκείνης που πάει προς τα κάτω.pakis έγραψε:να ρωτησω κατι απο υδροστατικη..
στη σελιδα 38 των σημειωσεων, το υγρο που βρισκεται δεξια με γ1 εκτος απο τη δυναμη F6 δεν δινει και μια δυναμη προς τα ανω με σχημα το μηκος του τοξου ΟΒ και πλευρες τις προεκτασεις των Ο και Β προς τα αριστερα και προς τα ανω αντιστοιχα (λογω της σταθμης δεξια )?
Οποιος απαντησει τον ευχαριστω..
Εχουμε καμια ενημερωση για τισ λυσεισ των σειρων 3 κ 7?
Παραλείψατε και τη λύση του 3ου Τεστ!salvatore έγραψε:Εχουμε καμια ενημερωση για τισ λυσεισ των σειρων 3 κ 7?
Ετοιμάζονται, αλλά είχαν προτεραιότητα τα θέματα της εξεταστικής και η αξιολόγηση "τόνων" Πειραμάτων
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Αναρτάται η λύση της 7ης (πολύ σημαντικής) Σειράς.
Τη Δευτέρα θα είμαι στο γραφείο μου (1ος όροφος Υδραυλικής) 12:00 έως 14:00 για επίλυση αποριών (και στα 2 τμήματα).
Τη Δευτέρα θα είμαι στο γραφείο μου (1ος όροφος Υδραυλικής) 12:00 έως 14:00 για επίλυση αποριών (και στα 2 τμήματα).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
Απο θεωρια ποσο να επιμεινουμε στο να θυμομαστε τυπους και οχι N-S και Euler αλλα πιο ψαγμενους, π.χ. τη διαδικασια που προκυπτουν αυτοι πρεπει να την ξερουμε? ή το πως προκυπτουν οι απλοποιημενοι της μονοδιαστατης αναλυσης??
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
Όσα αναφέρεις ΟΧΙstallion έγραψε:Απο θεωρια ποσο να επιμεινουμε στο να θυμομαστε τυπους και οχι N-S και Euler αλλα πιο ψαγμενους, π.χ. τη διαδικασια που προκυπτουν αυτοι πρεπει να την ξερουμε? ή το πως προκυπτουν οι απλοποιημενοι της μονοδιαστατης αναλυσης??
Τύποι κυρίως από Κεφάλαια 3,4,7 και 9.
Θα υπάρξει η δυνατότητα να παραλάβουμε την 3η, 6η και 7η σειρά ασκήσεων,που έχουμε παραδώσει, τις επόμενες ημέρες (και πριν την εξεταστική) ;
Για το 1ο Τμήμα, έχουν ήδη επιστραφεί η 6η Σειρά και όλα τα "δικά μου" Πειράματα.jimlei έγραψε:Θα υπάρξει η δυνατότητα να παραλάβουμε την 3η, 6η και 7η σειρά ασκήσεων,που έχουμε παραδώσει, τις επόμενες ημέρες (και πριν την εξεταστική) ;
Άρα συνολικώς: Σειρές 1,2,4,5,6 και Τεστ 1,2.
Προβλέπονται για την Πέμπτη η 7η Σειρά και το 3ο Τεστ και για τη Δευτέρα η 3η Σειρά.
Για το 2ο Τμήμα δε γνωρίζω για τα Πειράματα, αλλά μάλλον έχουν επιστραφεί όλες οι Σειρές και Τεστ.