Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πιθανότητες Στατιστική (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Πιθανότητες Στατιστική (2010-11)
Τα διαστήματα εμπιστοσύνης είναι σίγουρα μέσα!
- journeyman
- Έτος εισαγωγής: 2009
οκ! ευχαριστώ!
Music washes away from the soul the dust of everyday life
lost θελουμε την πολύτιμη βοήθεια σου διότι είμαστε μεγάλοι και χανόμαστε
,βλέπω απτις σημειώσεις σου η στατιστική είναι λίγες σελίδες(83-100) που σημαίνει φαντάζομαι 1)δεν έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα και 2)λόγω μικρού εύρους τα θέματα είναι πολύ συγκεκριμένα!!Οι σημειώσεις αυτές επαρκούν να τα πάμε καλά?Βλέπω εδώ έχω βιβλίο Κοκολάκη,Γκαρούτσο και έχει ανεβάσει σημειώσεις και ο Φουσκάκης!!!Μια μικρή βοήθεια που να εστιάσουμε γενικά το διάβασμα(όταν οι πηγές είναι πολλές αλλά δεν προλαβαίνεις να κοιτάξεις τα πάντα,οι απορίες είναι εύλογες νομίζω)!!!Ευχαριστώ!!!!
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Εγώ πάντως με τις σημειώσεις μου + τις σημειώσεις του κ. Φουσκάκη έγραψα τέλεια... Το βιβλίο δεν το άνοιξα καν (είχα πάρει του Spiegel). Τώρα δεν ξέρω τι έκανε φέτος, οπότε ας τα συγκρίνει κάποιος άλλος.
Ωραία ακολουθώ τα χνάρια σου και ό,τι κάτσει!!!!Χίλια ευχαριστώ νασαι καλά!!!!
Αν μπορει καποιος που εχει παρακολουθησει το μαθημα να μας κανει μια αντιστοιχιση της φετινης υλης με τα βιβλια του γκαρουτσου παρακαλω!
http://www.mqn.gr/phpBB/university/file.php?id=2151 δες σημειώσεις από lost και ταίριαξε!!!
lost αν θυμάσαι καθόλου απ'αυτά,στη σελ 19 των σημειώσεών σου,στο α) ερώτημα δεν μου βγαίνει με τπτ 24360!!!Μήπως έχω πάρει λάθος τύπο διάταξης?Ευχαριστώ!!!!
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Δεν θυμάμαι... Στα περισσότερα μας τα έδινε ο καθηγητής έτοιμα, αλλά μπορεί να μην έχω σημειώσει σωστά.
Σωστά έχεις σημειώσει γτ το είδα και αλλού αλλά δεν μου βγαίνουν οι πράξεις!!Τεσπα,ευχαριστώ πάντως!!!