Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική Συνεχούς Μέσου (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική Συνεχούς Μέσου (2010-11)
Το βιβλιο του βαρδουλακη νομιζω ειναι τελειως εκτος λογικης απο το μαθημα που κανει αυτος κ το δικο του βιβλιο...ναι οποιος μπορει σημειωσεις ..
Τότε που μπορούμε να βρούμε το βιβλίο του Λαζόπουλου?
Ποιο είναι το βιβλιο αυτό?
Ποιο είναι το βιβλιο αυτό?
δεν ειναι κοπος να διαβασεις τα προηγουμενα post
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
+1 στο skype για το σχόλιο για τα προηγούμενα ποστ, άλλωστε ειναι 2 σελίδες τοπικ.
Πήγα σήμερα κατά τις 12 να πάρω το βιβλίο κι έλειπε "η κυρία που είναι υπεύθυνη για τη λίστα με τα ονόματα" και γι αυτό δεν μου το έδωσαν. Πόσο μα πόσο κλασσικό!
Μάλιστα μου είπαν να πάω αύριο να το πάρω στις 8.30-12.00 λες και το μονο που εχω να κανω στη ζωη μου ειναι να περιφερομαι Ζωγραφου.
Πήγα σήμερα κατά τις 12 να πάρω το βιβλίο κι έλειπε "η κυρία που είναι υπεύθυνη για τη λίστα με τα ονόματα" και γι αυτό δεν μου το έδωσαν. Πόσο μα πόσο κλασσικό!
Μάλιστα μου είπαν να πάω αύριο να το πάρω στις 8.30-12.00 λες και το μονο που εχω να κανω στη ζωη μου ειναι να περιφερομαι Ζωγραφου.
καλησπερα..η υλη εχει αλλαξει καθολου απο περσυ?εχει πει καθολου ο λαζοπουλος τι θα βαλει απο κεφαλαια?ευχαριστω.
πήρα το τελευταίο βιβλίο λαζόπουλου από τη γραμματεία.. <<και αφού πήρες το τελευαίο γιατί γκρινιαζεις;>> μου λέει η γραμματέας, <<του χρόνου δε θα έχουμε καθόλου..>>. Αυτή είναι η κατάσταση συνάδελφοι, όσοι τα ξέρανε και δεν τα λέγανε έχουνε μια ευθύνη..
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Με τη σειρα μου να παρακαλεσω και γω οποιον παρακολουθησε φετος να ανεβασει καμια λυμενη ασκηση ή σημειωσεις ..
Η εστω αν υπηρχαν τις ασκήσεις στο flashaki που εδωσε.. Ευχαριστω!!
Η εστω αν υπηρχαν τις ασκήσεις στο flashaki που εδωσε.. Ευχαριστω!!
Την παρασκευη που θα μου επιστρεψουν το φλασακι θα το ανεβασω αν και δν βοηθαει..
Skype σ ευχαριστω πολυ.
Ειναι απ τα τελευταια μου και δεν ξερω τι να διαβασω..Γι αυτο ρωταω για σημειωσεις ή ασκησεις!
Ειναι απ τα τελευταια μου και δεν ξερω τι να διαβασω..Γι αυτο ρωταω για σημειωσεις ή ασκησεις!
-
Βρωμοκούναβο
- Έτος εισαγωγής: 2007
Του έστειλα ένα mail σήμερα να τον ρωτήσω αν η ύλη έχει μείνει ίδια,αν αρκούν οι σημειώσεις και το βιβλίο του Βαρδουλάκη κι αν όχι απο που να διαβάσουμε. Μου απάντησε μόνο ότι υπάρχουν σημειώσεις για το μάθημα στην γραμματεία του τομέα μηχανικής αλλά μάλλον θα εννοούσε τα βιβλια που είπε ο Nysta ότι τελείωσαν..