Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πιθανότητες Στατιστική (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Πιθανότητες Στατιστική (2010-11)
Παιδια μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει σε μια ασκηση...η τελευταια πριν την Κατανομη συναρτησης τυχαιασ μεταβλητης που κανει κατι με εμβαδα για να υπολογισει μια πιθανοτητα?????θα με βοηθουσε πολυ!!! 
-
woody_alex
- Έτος εισαγωγής: 2005
εγω δε καταλαβα ποια ασκηση λες. δωσε μας εκφωνηση η παραπεμψε μας καπου
αν καταλαβα καλα αναφέρεσαι στην ευρεση του διπλού ολοκληρωματος στο Χ+Υ>1. Βρισκεις σε ποιο εμβαδον ολοκληρωνεις. απο Υ=0 εως Υ=1 (ευθειες που το κατασκευαζουν) και απο Χ=1-Υ εως Χ=1.Απο οτι θυμαμαι απο αναλυση μες στις ακρες.οποιος θυμαται καλυτερα ας με διορθωσει!ειναι στην σελιδα 72 τον σημειωσεων αν εχω καταλαβει καλα παντα..
Κάποιος που παρακολουθούσε ρε παιδιά!!!!Τόσες κατανομές που μερικές δεν υπάρχουν και στους πίνακες,στις ασκήσεις θα μας λέει τι κατανομή ακολουθεί και εμείς απλά θα πρέπει να έχουμε μάθει την κατανομή και να εφαρμόζουμε τους τύπους ή κάπου θα χρειαστεί να ξέρουμε εμείς τι κατανομή πρέπει να πάρουμε???Ευχαριστώ!!!!
οποιος ειναι ξυπνιος μπορει να με βοηθησει μια στιγμη?δεν μου εμφανιζονται οι σημειωσεις του lost in athens!!! το link ανοιγει κανονικα αλλα το μονο που βλεπω ειναι μια κενη σελιδα!τι να κανω?ευχαριστω!
"Αν δεν κοιτας εκει που θες να πας, θα πας εκει που κοιτας" Δ.Α.Κ.
δοκιμασε να κατεβασεις το αρχειο αντι να το ανοιξεις σε λινκ ή δοκιμασε να το ανοιχεις με αλλο προγραμμα(chrome,ie,mozilla...)
περίμενε να φορτώσει, είναι μεγάλο το αρχείο
εχω μπει καμποσες φορες και περιμενω να το κατεβασει αλλα μου λεει οτι υπαρχει σφαλμα.προσπαθησα να το στειλω και στο email μου αλλα δεν το στελνει (θελει κατι ακαταλαβιστηκες πληροφοριες...) υπαρχει καποια αλλη πηγη που να βρισκονται αυτες οι σημειωσεις???και κατι αλλο, στην υλη δεν ειναι ουτε οι ελεγχοι υποθεσεων,ελεγχος καλης προσαρμογης, ουτε αναλυση παλινδρομησης,αναλυση διασπορας, ουτε ελεγχος ανεξαρτησιας??????
"Αν δεν κοιτας εκει που θες να πας, θα πας εκει που κοιτας" Δ.Α.Κ.
Παιδια, συγνωμη για την -μαλλον ηλιθια- ερωτηση, αλλα οι πινακες που μπορουμε να εχουμε μαζι είναι αυτοι που υπαρχουν στα files? (http://www.mqn.gr/phpBB/university/file.php?id=1669) σελιδες 345-364 Κοκολακη-Σπηλιώτη. Δώσατε πριν σελιδες αλλα δεν εχω το βιβλιο του οποιου δωσατε σελιδες, γι αυτο ξαναρωταω. Δηλαδη δινονται και οι ελεγχοι στατιστικων υποθεσεων κ οι κατανομες??? Ευχαριστω!
να ρωτησω,ξερετε εαν τα διαστηματα εμπιστοσυνης ποσοστων ειναι εντος υλης?γιατι δεν νομιζω οτι προλαβε να τα κανει..