Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική Συνεχούς Μέσου (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
-
MAKIA182
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
Re: Μηχανική Συνεχούς Μέσου (2010-11)
πηγα σημερα στο υδραυλικης και ειπα να περασω να δω για το βιβλιο! και τωρα γελαμε!!! μου ειπε η κοπελα στη γραμματεια οτι εγινε μπερδεμα χτεσ(!!!!!!) και τελικα βιβλια υπαρχουν ακομα (πηγα πηρα και ειχε αρκετα ακομα στο κουτι).συνεννοηση μπουζουκι!! 
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”
~Richard Buckminster Fuller
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”
~Richard Buckminster Fuller
-
cyclophrenia
- Έτος εισαγωγής: 2004
Συγνώμη επειδή δεν είμαι σίγουρη οτι κατάλαβα, το βιβλίο που λέτε οτι πήρατε είναι τύπου σημειώσεις? Έχει λυμένες ασκήσεις? Να ξέρω αν μπορώ να το πάρω κι εγώ που είμαι μεγάλο έτος κι αν αξίζει να τραβηχτώ μέχρι ζωγράφου.
Αν κάποιος έχει σημειώσεις πάντως και μπορεί να τις αφήσει στο γραμμικό στο κέντρο η΄ να τις σκανάρει και να τις ανεβάσει πάααρα πολύ θα εκτιμηθεί!
Αν κάποιος έχει σημειώσεις πάντως και μπορεί να τις αφήσει στο γραμμικό στο κέντρο η΄ να τις σκανάρει και να τις ανεβάσει πάααρα πολύ θα εκτιμηθεί!
Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο στόχος.
Το νου σου ε;
Το νου σου ε;
ξέρει κάποιος την ακριβή ύλη του μαθήματος;
Παιδια, όποιος έχει πάρει τις σημειώσεις από την γραμματεία μπορεί να μου πει αν αυτές είναι γραμμενες από τον καθηγητή Λαζόπουλος ή από τον Χ.Γεωργιάδης (Μαιος 2006) ?
Στο my course του ΣΕΜΦΕ, υπάρχουν κάποιες σημειώσεις (69σελ.) για το αντίστοιχο μάθημα εκεί. και από οτι διάβασα στο σαιτ τους , το ίδιο μάθημα το διδάσκει και ο Λαζόπουλος.
Στο my course του ΣΕΜΦΕ, υπάρχουν κάποιες σημειώσεις (69σελ.) για το αντίστοιχο μάθημα εκεί. και από οτι διάβασα στο σαιτ τους , το ίδιο μάθημα το διδάσκει και ο Λαζόπουλος.
Απο τον κ.λαζοπουλο ειναι γραμμενες αλλα εγω θεωρω πως δεν σε βοηθανε...καθολου!
Μπορείς να μου πείς την ύλη που έχουν αυτές οι σημειώσεις? (Αν μπορείς να μου γράψεις τα κεφάλαια που έχει)nicol geo έγραψε:Απο τον κ.λαζοπουλο ειναι γραμμενες αλλα εγω θεωρω πως δεν σε βοηθανε...καθολου!
Είναι ίδια με το βιβλίο του Βαρδουλάκη?
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Οι σημειώσεις που υπήρχαν στο φλασάκι ανέβηκαν εδω (2010-11 Σημειώσεις). Επειδή δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα με τα πνευματικά δικαιώματα, θα το κατεβάσω μετά την εξέταση.
Απ ότι κατάλαβα είναι τελειώς διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά κανένα από τα δύο δεν βοηθάει , οπότε αν μπορεί να γραψει καποιος την ύλη σε τιτλους μηπως βρούμε τα αντιστοιχα κεφαλαια σε κανενα καλο βιβλίο.Fiorella έγραψε:Μπορείς να μου πείς την ύλη που έχουν αυτές οι σημειώσεις? (Αν μπορείς να μου γράψεις τα κεφάλαια που έχει)nicol geo έγραψε:Απο τον κ.λαζοπουλο ειναι γραμμενες αλλα εγω θεωρω πως δεν σε βοηθανε...καθολου!
Είναι ίδια με το βιβλίο του Βαρδουλάκη?
Συναδελφοι το μαθημα το εχω δωσει ηδη 2 φορες περσυ διχως επιτυχια...οπως και αρκετοι συμφοιτητες μου...γενικα πως περνιεται?ποιες σημειωσεις πρεπει να κοιταξουμε για να ειμστε ενταξει και ετοιμοι για την εξεταση?
Οι σημειώσεις αυτες στο φλασακι είναι μονο θεωρια. Μήπως είναι ίδιες με αυτες που δίνουν στη γραμματεία?
Ο καθηγητής έκανε ασκήσεις στην τάξη?
Μήπως κάποιος που παρακολουθούσε το μάθημα μπορει να ανεβάσει καμία άσκηση?
Ο καθηγητής έκανε ασκήσεις στην τάξη?
Μήπως κάποιος που παρακολουθούσε το μάθημα μπορει να ανεβάσει καμία άσκηση?
ναι παιδια τις ιδιες δινουν στη γραμματεια, και μαλιστα χωρις το κεφαλαιο 1...