Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στοιχεία Δικαίου και Τεχνικής Νομοθεσίας (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στοιχεία Δικαίου και Τεχνικής Νομοθεσίας (2010-11)
elena13,να σαι καλα!ειτε ειναι σωστα,ειτε οχι,σ'ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον να ασχοληθεις και να μοιραστεις τον κοπο σου!
.κ παλι να σαι καλα!
Έφαγα όλη τη μέρα σήμερα προσπαθώντας να βγάλω άκρη οπότε όσο μπορώ να γλιτώσω άλλους από αυτόν τον κόπο...
Παιδιά το θέμα μπορούμε να το παραδώσουμε και την ημέρα της εξέτασης στον καθηγητή...ή πρέπει να τρέχουμε νωρίτερα στο σεμφε?
Στο 1.2 εννοει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του καθενός σε ότι αφορά τα ελαττώματα..... ή γενικά..??
Μαλλον εννοει σε ο,τι αφορα τα ελαττωματα...εγω τουλαχιστον αυτο πηρα!bob έγραψε:Στο 1.2 εννοει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του καθενός σε ότι αφορά τα ελαττώματα..... ή γενικά..??
μπορει καποιος που εχει τον β τομο να ανεβασει τα περιεχομενα του γιατι αναφερονατια και στον α και εμεις δεν τα εχουμε??
Ποιο είναι το άσπρο βιβλίο; Όσοι έχουν μόνο αυτά τα δυο κόκκινα που δίνανε φέτος, τι κάνουν;;elena13 έγραψε:Χωρίς να πάρω κάποιον στο λαιμό μου εγώ έχω χρησιμοποιήσει τα εξής:
1.1) σελ 97 1.2) σελ 96-97 1.3) σελ 11 τελευταία παράγραφος από σημειώσεις internet πηγές δικαίου 1.4) σελ 105 1.5) σελ 113 (?)
Αυτά είναι από το άσπρο βιβλίο
bismallah
δινανε και το λευκο απο τη γραμματεια του μαθηματος...