Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική των Ρευστών (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική των Ρευστών (2010-11)
δηλαδή από Δευτέρα, και βλέπουμε, να φανταστώ;
Κοίταξες (δικαίως) το πρόβλημά σου και έχασες την πληροφορία
Όσοι / ές <Α-Λ> μόνο επιθυμούν να μάθουν το Σ/Κ το βαθμό τους διακινδυνεύουν * πμ.
ΟΜΩΣ, όπως έχει τονίσει - προειδοποιήσει ο φίλτατος m-c *:
- Κρατάω καταλόγους και μανιάτικο
- Πατάω στα σκοτεινά σοκάκια του ΕΜΠ με την ασημένια Μερσεντέ (εδώ λάθος - Renault Megane, Racing Blue)
Όσοι / ές <Α-Λ> μόνο επιθυμούν να μάθουν το Σ/Κ το βαθμό τους διακινδυνεύουν * πμ.
ΟΜΩΣ, όπως έχει τονίσει - προειδοποιήσει ο φίλτατος m-c *:
- Κρατάω καταλόγους και μανιάτικο
- Πατάω στα σκοτεινά σοκάκια του ΕΜΠ με την ασημένια Μερσεντέ (εδώ λάθος - Renault Megane, Racing Blue)
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
ευτυχώς δεν βρίσκομαι στον κατάλογο Α-Λ και έτσι αποφεύγω τον παραπάνω προβληματισμό!
εχουμε κανα νεο για τα αποτελεσματα?
Έχουν βγεί και έχει ανακοινωθεί από την Παρασκευή Terry!! Συγκεκριμένα στις 12.48.... 
Everything happens for a reason..
κυριε εγω λειπω απο αθηνα.πως θα μαθω βαθμο?θα αναρτηθουν πουθενα?
Θα αναρτηθούν πλέον στα στοιχεία φοιτητών.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
δασκαλε εγω ημουν εκτος αθηνων και δεν μπορεσα να δω το γραπτο μου! υπαρχει καποια εναλλακτικη λυση?
Κοίταξε στα στοιχεία φοιτητών. Έχουν περαστεί οι βαθμολογίες.
τον ξερω τον βαθμο μου! απλα θελω να δω το γραπτό μου...