Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική των Ρευστών (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική των Ρευστών (2010-11)
Παιδιά εμένα δεν έχει περαστεί στα στοιχεία φοιτητών και δεν ξέρω το βαθμό μου, τι παίζει?
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I dont question, our existence
I just question, our modern needs...
The defection of the soul, nauseously quick
I dont question, our existence
I just question, our modern needs...
@neaoktana
υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να δούμε το γραπτό μας του Ιούνη τον Σεπτέμβρη?? Δεν είμαι από αθήνα οπότε τις μέρες που βγήκαν τα αποτελέσματα και για το υπόλοιπο καλοκαίρι είμαι αρκετά μακριά... Ευχαριστώ!
υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να δούμε το γραπτό μας του Ιούνη τον Σεπτέμβρη?? Δεν είμαι από αθήνα οπότε τις μέρες που βγήκαν τα αποτελέσματα και για το υπόλοιπο καλοκαίρι είμαι αρκετά μακριά... Ευχαριστώ!
-
andreasgeo
- Έτος εισαγωγής: 2009
κ.Κατσαρέλη όταν έγινε η προβολή των γραπτών ήμουνα Κύπρο. Μπορώ να δω το γραπτό μου πριν την εξεταστική του Σεπτέμβρη? Ευχαριστώ.
πως προκυπτουν τα προσημα απο την σχεση (53δ) των σημειωσεων του κ.Κατσαρελη οταν την αναλυουμε σε αξονες χ κ ψ??
-
andreasgeo
κ.Κατσαρελη σας ειπα εαν γινεται να δω το γραπτο μου και μου ειπατε να περασω την Παρασκευη αλλα δεν μπορουσα να ερθω. Περασα σημερα απο το γραφειο σας και λειπατε. Τι ωρες θα βρισκεστε στο γραφειο σας να περασω να δω το γραπτο μου και να μου απαντησετε σε κατι αποριες που εχω? Ευχαριστω
κυριε κατσαρελη στο τεμαχιο 6 στην σελιδα 90 στην ομοιομορφη ροη με ελευθερη επιφανεια για τον υπολογισμο του υψους της δυναμικης ενεργειας ποιο επιλεγεται ως επιπεδο αναφορας?
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Δες το σχήμα που επισυνάπτω. Αν το επίπεδο αναφοράς είναι η διακεκομμένη γραμμή το ύψος της δυναμικής ενέργειας στη διατομή 1 είναι 0 ενώ στην διατομή 2 είναι z. (κατά κύριο λόγω επιλέγεις ένα που να σε διευκολύνει, πχ εγώ που το επέλεξα έτσι έχω 0 στην διατομή 1 και δεν έχω αρνητικές τιμές..)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Σε ευχαριστω πολυmike89 έγραψε:Δες το σχήμα που επισυνάπτω. Αν το επίπεδο αναφοράς είναι η διακεκομμένη γραμμή το ύψος της δυναμικής ενέργειας στη διατομή 1 είναι 0 ενώ στην διατομή 2 είναι z. (κατά κύριο λόγω επιλέγεις ένα που να σε διευκολύνει, πχ εγώ που το επέλεξα έτσι έχω 0 στην διατομή 1 και δεν έχω αρνητικές τιμές..)
παιδια γνωριζετε αν μπορουμε να δουμε τα γραπτα μας αυτες τις μερες???
"Αν δεν κοιτας εκει που θες να πας, θα πας εκει που κοιτας" Δ.Α.Κ.
-
andreasgeo
Re: 26/08 & 06 & 15/09: Επαναληπτικά μαθήματα - Απορίες - Τ. Κατσαρέλης
κ.Κατσαρελη στην περιπτωση διαφορικου μανομετρου που δεν ειναι οριζοντιο το Δz ποτε ειναι θετικο και ποτε αρνητικο? Επισης αυτο το Δz το βαζουμε και στον τυπο (p1-p2)/γ=.... και στην εξισωση Bernoulli ως υψος δυναμικης ενεργειας της μιας διατομης εκ των 2? Τελος αν εχουμε αλλες αποριες ποτε θα ειστε στο γραφειο σας για να ερθουμε? Ευχαριστω.